İkinci Kez Boşanma Arifesinde Olan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan Herkesi Şaşırtan Barışma Hamlesi Geldi!

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, oynadığı oyun öncesi ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.02.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-10:40)

Ekranların en sevilen ve beğenilen oyuncuları arasında yer alan Burcu Kıratlı ile başarılı müzisyen Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor. Bir dargın bir barışık olan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ikinci kez boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Büyük bir aşkla evlenen ve sonrasında boşanan çift, bu ayrılığa çok fazla dayanamayarak tekrar barışmış ve sonra da ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinin üzerinden çok geçmeden yine anlaşmazlıklar yaşamaya başlayan çift bu kez yine boşanacaklarını duyurmuştu. Ünlü çiftin boşanacaklarına dair herkes inanmış ve yapılan açıklamalar sonrasında da karardan geri dönülmez diye düşünülürken beklenmeyen bir hamle geldi. Yaklaşık yedi yıl sonra yeniden tiyatro sahnesine çıkan başarılı oyuncu Burcu Kıratlı'yı izlemeye gelenler arasında, boşanma arifesinde olduğu eşi Sinan Akçıl da vardı.

KIRATLI'DAN EŞİ AKÇIL'A SİNYAL

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, ''Her Aşk Biraz Komiktir'' isimli tiyatro oyunuyla yeniden sahnelere döndü. Güzel oyuncu hem oyun hem de şuan ki ilişki süreci hakkında oyun sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kıratlı; ''Sahnelere döndüğüm için mutluyum. Seyirciden anında reaksiyon almak muhteşem. Birbirini çok seven ama sürekli fikir ayrılıklarına düşen, çevredekilerin gazıyla boşanma sürecine giden ve tatlı kavgalar yaşayan çifti anlatıyor. Bu biraz benim ve eşim Sinan Akçıl arasında yaşanan durum sanki. Oynadığın oyun kaderindir'' diyerek güldü. Şuan yeniden boşanma sürecine giren ünlü oyuncu; ''Birbirimize düşmanlığımız yok. Ama aşk bittiği zaman dost kalamıyorsun" dedi. Muhabirlerin, ''Sevgililer Günü'nde Sinan Akçıl'dan bir hamle gelse barışır mısınız?" sorusuna ise Burcu Kıratlı herkesi şaşırtan bir cevap vererek ''Bilmiyorum'' dedi. Ünlü oyuncunun kulisine eşi Sinan Akçıl'dan çiçek gelmesi de, yeniden barışma ihtimallerini gündeme getirdi. 

burcu kıratlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal