Sinan Akçıl'ın Boşanma Arifesinde Olduğu Eşi Burcu Kıratlı'dan Aldatma İddialarına Jet Yanıt!

Bir dargın bir barışık olan şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı hakkında çıkan iddialar dur durak bilmiyor. Ünlü oyuncu bu iddialara ilk kez yanıt verdi. İşte detaylar...

08.02.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-12:59) Sinan Akçıl'ın Boşanma Arifesinde Olduğu Eşi Burcu Kıratlı'dan Aldatma İddialarına Jet Yanıt!

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl, dolu dizgin yaşadıkları aşklarını 2019 yılında nikah masasına oturarak dünya evine girmeye karar verdi. Ünlü çift bu evliliklerinin ardından kısa bir süre sonra boşanma kararı alıp tek celsede yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığa çok fazla dayanamayan ünlü çift, kısa bir süre sonra yeniden barışıp geçtiğimiz yıl nikah masasına ikinci kez oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü çiftten ikinci kötü haber geldi. Sinan Akçıl eşi Burcu Kıratlı'ya boşanma davası açtığını duyurdu. Akçıl eşi Burcu Kıratlı'ya dava açmadan önce; ''Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın'' şeklinde konuşmuştu. Bu ayrılık haberinin ardından ise üçüncü kişi iddiası gündeme geldi. Ünlü şarkıcının eşi Kıratlı'yı aldattığına yönelik ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 

KIRATLI: ÖYLE BİR ŞEY KESİNLİKLE YOK

Kıratlı ile Akçıl arasında kesinleşen ayrılık kararının ardından, ortaya atılan üçüncü kişi iddiası önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel oyuncu Burcu Kıratlı'ya soruldu. Kendisine yöneltilen soruları samimi bir şekilde yanıtlayan ünlü oyuncu; ''Öyle bir şey kesinlikle yok. İki medeni insan gibi boşanma kararı aldık. Hala aynı sitede altlı üstlü oturuyoruz. Aramızda geçen kötü bir olay yok'' diyerek haklarında çıkan üçüncü kişi iddiasını da yalanlamış oldu. 

burcu kıratlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal