Ünlü Şarkıcı Sinan Akçıl İkinci Kez Nikah Masasına Oturduğu Eşi Burcu Kıratlı’ya Çekişmeli Boşanma Davası Açtı!

Geçtiğimiz aylarda boşanacakları konuşulan fakat resmi bir adım atmayan ünlü çift Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, beklenen ilk adımı attı. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-12:47 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-12:47)

Sesi ve şarkılarıyla sevilen popçular arasında yer alan Sinan Akçıl ile ekranların sevilen oyuncusu Burcu Kıratlı, 2019 yılında görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girmişti. Evliliğinin ardından birkaç ay içinde boşanma kararı alan çift, verdikleri bu kararla sevenlerini şaşkınlığa uğratmışlardı. Yaşanılan bu ayrılığın ardından yalnızca birkaç ay ayrı kalabilen çift yeniden barışmış ve tekrar birlikte yaşamaya başlamışlardı. Geçtiğimiz yıl ikinci kez nikah masasına oturmaya karar veren çiftten yine üzücü bir haber geldi. İkinci beraberliklerinde de mutluluğu yakalayamayan çift, geçen aylarda ayrılıklarının ilk sinyallerini vermelerinin ardından bu kez bu sinyallerin doğru olduğunu doğruladılar.

EVLİLİK BİRLİĞİNİN SARSILMASI NEDENİYLE DAVA AÇILDI

Geçtiğimiz aylarda ayrılacakları konuşulan ünlü çift konu hakkında şuan öyle bir şey olmadığını, ilişkilerini kurtarmak için çabaladıklarını dile getirmişlerdi. Aralarının bozuk olduğu bilinen fakat barışacakları düşünülen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çiftinden, hayranlarını üzen haber geldi. Önceki gün ünlü oyuncu Kıratlı, sosyal medya hesabında yazılı olan ‘’Akçıl’’ soyadını kaldırarak barışma sinyallerinin artık olmadığını net bir şekilde duyurdu. Boşanma konusunda karar verdikleri anlaşılan Kıratlı ve Akçıl çiftinin, 2019 yılındaki ayrılıklarının ardından 2022 yılında da boşanacakları ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın eşi Burcu Kıratlı’ya evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeniyle çekişmeli boşanma davası açtığı öğrenildi. Sosyal medyada ve magazin gündeminde çok beğenilen ve çok konuşulan ünlü çiftin duyurdukları bu haber başta yakın dostları olmak üzere hayranlarını da üzdü. 

sinan akçıl burcu kıratlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal