Takipçisi Tarafından Mahkemeye Verilen Berkay Şahin’den İlk Açıklama: Söylediğim Hiçbir Şeyden Pişman Değilim

Geçtiğimiz günlerde mahkemesi olan ünlü şarkıcı Berkay Şahin’den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-15:37)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran başarılı şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün takipçisinin kendisi hakkında şikayetçi olması nedeniyle mahkemeye çıkmıştı. Şahin sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafın altına bir takipçisinin yaptığı yoruma kızıp karşılığında hakaret içerikli bir küfür edince konu mahkemeye kadar gitmişti. Bunun üzerine kendisini savunan Şahin’in hakim önünde yeniden hakaret ettiği öne sürülmüş ve Şahin’in para cezasına çarptırıldığı ortaya çıkmıştı. Önceki gün kameralara yansıyan Berkay Şahin ise konuyla ilgili bilinmeyenleri anlatarak çarpıcı ifadeler kullandı. Mahkemeye zorla götürüldüğü ve para cezası söylenen ünlü popçu için bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı, ünlü şarkıcı tarafından yalanlandı. Şahin; ‘’Şu an bir cezaya çarptırıldığım doğru değil. Uzlaşma süreci devam ediyor. Uzlaşmak için para istiyorlar, ben de uzlaşmak istemediğimi belirttim. Kimse kimsenin ailesine küfredemez, olay benim için bu. Sarf ettiğim sözlerden dolayı pişman değilim’’ diyerek herkesi şaşırtan cümleler sarf etti. 

ŞAHİN: CEZAMA RAZIYIM 

Bir takipçisinin kendisine yaptığı yoruma sinirlenen ve takipçisine karşılığında hakaret içerikli mesaj atan ünlü şarkıcı Berkay Şahin’e ‘’Hakaret’’ ve ‘’Tehdit’’ suçlarından 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Açılan dava ve hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşan ünlü şarkıcı; ‘’Biz polis zoruyla mahkemeye götürülmedik. Mahkemeye katıldım ama polis zoruyla götürülmedim. Devlet beni çağırdıysa giderim. Benim eşime, aileme, çocuklarıma küfreden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek şekilde küfredildi. Ben de aynı şekilde cevap vermek zorunda kaldım. Aynı görüşümü hala savunuyorum. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna, şerefine küfredemez. Onlar bize küfredecekler, biz sessiz kalacağız... Kalmam! Söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim. Niye pişman olayım? Ben cezaya razıyım’’ ifadelerini kullandı. Şahin açıklamalarına devam ederek; ‘’Bizimle uzlaşmak istiyorlar. Uzlaşmak için bizden para istiyorlar. Rakam da veriyorlar. Neden para vereyim? Bunlar bu kadar haysiyetsiz ve onursuz insanlar! Hem insanların ailesine küfrediyorlar hem de para istiyorlar’’ dediği de Habertürk gazetesinde yer aldı. 

berkay şahin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal