Takipçisine Hakaret Mesajları Yağdıran Berkay Şahin’e Mahkemeden Çok Konuşulacak Ceza!

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin sosyal medya hesabında kendisine yorumda bulunan bir takipçisine sinirlenip küfür edince mahkemelik oldu. İşte Şahin’in duruşmasına dair detaylar…

29.01.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-15:45)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla genç kızların kalbine taht kuran başarılı şarkıcı Berkay Şahin, pop müziğinin başarılı isimleri arasında yer alıyor. Uzun bir süredir eşi Özlem Ada Şahin’le mutlu evliliklerini sürdüren ünlü şarkıcı Berkay, sosyal medya üzerinden gerçekleşen konuşma nedeniyle mahkemelik oldu. Bir takipçisinin fotoğrafına yaptığı yoruma sinirlenen ünlü şarkıcının, Burak B. İsimli takipçisine hakaret ve küfür içerikli mesajlar yolladığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının kendisine attığı mesajlar karşısında soluğu savcılıkta alan Burak B., popçu Berkay Şahin hakkında şikayette bulundu. Hakkında dava açılan Berkay Şahin duruşmaya katılmayınca, polis yeni görülecek dava için Şahin’i duruşma salonuna götürdü. Adliyeye gidip hakim karşısına çıkan popçu Şahin’e, mahkeme tarafından olay nitelikte bir ceza kesildi. 

PARA CEZASI KESİLDİ

Geçtiğimi günlerde Burak B., isimli kişinin yorumuna sinirlenen Berkay Şahin’in, kendisine yorumda bulunan takipçisine hakaret ve küfür içerikli bir mesaj attığı ortaya çıktı. Bunun akabinde takipçisinin savcılığa yaptığı şikayet sonrası mahkeme karşısına çıkan Şahin, atılan mesajların kendisinin yazdığını kabul ederek; ‘’Bana ve aile bireylerime hakaret etti. Bunun üzerine sinirlenip yazdım. Benden para istedi. Bunlar namussuz ve ahlaksızlar’’ diyerek hakim önünde bir kez daha hakaret içeren ifadeler kullandı. Gönderdiği hakaret içerikli mesajlardan dolayı pişman olmadığını dile getiren ve mahkeme salonunda da yeniden hakaretlerde bulunan hakim Berkay Şahin’e 26 bin 400 lira adli para cezasına çarptırıldı. 

berkay şahin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal