Arda Turan İle Kavgasından Dolayı Gündemden Düşmeyen Berkay Şahin'e Hapis Cezası!

Berkay Şahin'in fotoğrafına yorum yapan takipçisine ağır ifadeler kullanması sonucu başına iş geldi! Ünlü şarkıcının 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

10.06.2021-18:31 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-12:37)

Berkay Şahin'in takipçisine sosyal medyadan attığı mesaj nedeniyle başı derde girdi. Paylaşımına yorum yapan Burak Ş'ye "Öyle sallamak kolay klavye başından. Olur da denk gelirsek seni nasıl oturttuğumu görürsün" şeklinde bir mesaj atarak yanıt veren ünlü şarkıcının 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

SAVCILIĞA KOŞTU!

Sosyal medya platformu Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaşan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, gönderisine yorum yapan Burak Ş'nin yazdıklarına sinirlenmiş ve kendisine direkt mesaj atarak hakaret ve tehditler savurmuştu. Takipçi ise şarkıcıdan gelen karşı mesaj doğrultusunda soluğu savcılıkta almıştı.

'KIZGINLIKLA YAZDIM'

Takipçisinin şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı, avukatı Ayşegül Mermer'le birlikte ifade verdi. 'Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım' şeklinde konuştu.

4 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Soruşturmayı yürüten savcı Zübeyr Tecelli Akbulut, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçisine kullandığı ifadelerle 'hakaret' ve 'tehdit' suçunu işlediğini ifade etti. Tarafların uzlaşmadığı belirtildi. Berkay hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şarkıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal