Fox TV Savaşçı Final Mi Yapıyor?

Fox Tv ekranlarının iddialı dizisi Savaşçı’nın final yapacağı konuşuluyor. Dizi final mi yapıyor? Savaşçı dizisinin konusu nedir?

10.06.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-16:53) Fox TV Savaşçı Final Mi Yapıyor?

Fox TV’de her hafta Cumartesi günü Savaşçı dizisi yayınlanıyor. Savaşçı dizisinden seyircileri üzen bir karar geldi. Dizi final yapacak. Dizinin 12 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak bölüm ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Cumartesi akşamı 109. Bölüm ile birlikte dizi ekran ömrünü tamamlayacak.

“Bordo Berelilerin” hikayesini anlatan Savaşçı dizisinden Berk Oktay ve Gaye Turgut bu sezon başında ayrılmıştı. Bunun üzerine diziye birçok yeni isim katıldı. Önceki hafta altı yeni isim de diziye katılmıştı. Bu sezon diziye Anıl Tetik, Erkan Meriç, Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz, Serenay Aktaş gibi isimler katıldı. Ayrıca bu sezonun ilk altı bölümünde Tamer Karadağlı dizide başarılı bir oyunculuk sergiledi fakat rolü kısa sürdü.

Dizi "Bordo Berelilerin" verdikleri mücadeleleri, kahramanlıklarını ve düşmanlarla nasıl savaştıklarını anlatıyor. Dizi tam olarak 5 sezon boyunca Fox TV ekranlarında yayın hayatını sürdürdü.

SAVAŞÇI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Savaşçı’ya yeni isimlerin katılması işe yaramadı. Dizinin 5. Sezon reytingleri tatmin etmedi ve dizi ekranlara veda etme kararı aldı. Dizinin çekimleri Eskişehir’de yapılıyor ve Ocak ayından bu yana dizi zorlu bir çekim programı uyguladı. Fakat reytingler bir türlü artmadı. Bunun üzerine dizi final yapma kararı aldı. 

DİZİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirip etkisiz hale getirir. Bu sırada hala ameliyatta olan Astsubay İlyas Karaca’nın kalbi durur. Her şeyi gören Gökçen hemşire, şok içinde Ayça’ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünerek stres altındadır. Bu sırada hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi herkesi şaşkına çevirir.

Bu olaylar yaşanırken bir yandan zaman kaybetmek istemeyen Kopuz Albay, Çakal ve Atin’in kaçmalarını engellemek için yaptığı planı uygulamaya koyar. Bölücü terör örgütünden destek alsalar da Çakal ve Atin dağdaki yaşam koşullarına dayanamazlar ve Kopuz Albay’ın beklediği hatayı yaparlar. Bu sırada Kopuz Albay, Kılıç Timini harekete geçirir ama Çakal ve Atin son kozlarını oynarlar. İkili ellerindeki bu kozu kullanarak kurtulacaklarını sanarlar ama işler onlar için yolunda gitmez. Kılıç Timi, canları pahasına da olsa bu görevden vazgeçmezler.

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu şöyle; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Serkan Kuru, Ali Tarık Fındık, Anıl Tetik, Alp Öyken, Serenay Aktaş, Ediz Hun, Serhat Nalbantoğlu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal