Bir Süredir Kanserle Mücadele Eden Ünlü Şarkıcı Fulden Uras'tan Hayranlarını Üzen Haber Geldi!

Şarkıları ve oyunculuğuyla akıllara kazınan başarılı sanatçı Fulden Uras'tan hayranlarını üğzen kötü haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-12:14 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-12:21) Bir Süredir Kanserle Mücadele Eden Ünlü Şarkıcı Fulden Uras'tan Hayranlarını Üzen Haber Geldi!

Bir döneme sesi ve oyunculuğuyla damgasını vuran başarılı sanatçı Fulden Uras'tan art arda kötü haberler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce meme kanserine yakalanan ve birçok kez hastalığı nedeniyle ameliyat geçiren ünlü şarkıcının rahatsızlığı yeniden nüksetti. 53 yaşındaki güzel şarkıcı bir yeni ameliyata daha alınarak, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı uzun süre boyunca mücadele ettiği kanser nedeniyle ağrılarının artık dayanılmaz noktaya geldiğini belirterek; ''Bitmeyen çilem... 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok'' ifadelerini kullandı. 

URAS: BAŞARILI GEÇTİ AMELİYATIM

Meme kanseri ve bağırsak kanseriyle uzun zaman mücadele eden güzel şarkıcı Fulden Uras, çektiği ağrılar sonucu hastaneye kaldırıldı. Daha önceki yıllarda birçok kez ameliyat olan ünlü şarkıcının, bir kez daha ameliyat olmasına karar verildi. 2.sayfa ismli magazin programına konuk olarak gittiği zamanda rahatsızlığıyla ilgili hayranlarını üzen cümleler sarf eden ünlü şarkıcı; ''Bağışıklık sistemim çökük böreklerim kötü ben artık o kadar çok sağlıkla sınandım ki aldığım nefes bile çok kıymetli benim için. Sol göğsümden ameliyat oldum şimdi sağ taraftan da olacağım. Göğüslerimi alsınlar bitsin ben buna razıyım ama o acıları bir daha yaşamayayım çok zor'' ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcının bu sözlerinden sonra yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması sevenlerini endişelendirirken, Uras'tan ameliyat sonrası ilk açıklama geldi. Güzel şarkıcı; ''Dostlar, arayan, soran, mesaj atan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başarılı geçti ameliyatım. Birkaç gün dinleneceğim. Allah'a emanet olun'' dedi. 

fulden uras

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal