Haldun Dormen ve İlber Ortaylı Gibi Birbirinden Ünlü İsimleri Dolandıran Apartman Görevlisi Arkasına Bakmadan Kaçtı!

İstanbul'da birbirinden ünlü isimlerin yaşadığı bir tarihi binada, akılalmaz bir dolandırıcılık hikayesi yaşandı. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-11:43) Haldun Dormen ve İlber Ortaylı Gibi Birbirinden Ünlü İsimleri Dolandıran Apartman Görevlisi Arkasına Bakmadan Kaçtı!

Kimi ekranların en sevilen oyuncusu, kimi tiyatro sahnelerini tozu dumana katmış, kimisi de Türkiye'nin en önemli tarihçileri arasında yer alan birbirinden ünlü ve değerli kişiler... İstanbul Nişantaşı'nda ikamet eden ve bir tarihi binada oturan Haldun Dormen, Bennu Gerede, İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Adil Şentekin gibi kendi alanlarında gösterdikleri başarılarla kısa sürede tanınır hale gelen başarılı isimler. Nişantaşı'da Hüsrev Gerece Caddesi'nde bulunan bir tarihi binada oturan bu ünlü isimlerin kapıcıları tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Ortaya atılan bu iddiaya göre apartman görevlisi, paraya sıkıştığını söyleyerek zor durumda olduğunu dile getirdi ve arasının iyi olduğu ünlü isimlerden 5'er bin lira aldı. 

AİLESİNİ BIRAKIP KAÇTI

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, tarihi binada oturan sakinleri dolandıran apartman görevlisinin, henüz kimlerden ne kadar tutar aldığı bilinmiyor. Apartman yönetiminin bildirdiği kaynağa göre görevliin toplamda ne kadar aldığı bilinmese de, bazı kişilerden borcum var diyerek 5'er bin lira aldığı öğrenildi. Birbirinden ünlü isimlerin oturduğu tarihi binada apartman görevlisi olan kişi, birçok kişiden topladığı paralarla ailesini ve çocuklarını geride bırakarak kaçtığı anlaşıldı. Kişi hakkında henüz şikayette bulunmayan yönetim, apartman görevlisinin ortaya çıkmasını beklerken, çıktıktan sonra da iş akdini feshettikten sonra şikayette bulunacaklarını duyurdu. Tarihi binada oturan Haldun Dormen, Bennu Gerede, İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Adil Şentekin gibi isimlerin konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. 

ilber ortaylı zafer algöz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal