Survivor All Star'da Tansiyon Yine Zirve Yaptı, Gönüllüler Takımından Yunus Emre Ogeday'ın Üzerine Yürüdü!

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor'da gönüllüler takımı birbirine girdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-10:33)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla hiç görülmemiş mücadelelere imzasını atıyor. Kendi kategorilerinde birçok başarılı performanslara imzasını atmış olan kişilerin bir arada olduğu Survivor yarışmasında her oyun, kıran kırana bir mücadeleyle geçiyor. Yarışmanın en büyük cazibesi olan ödül oyunları yarışmacıların oyunlara daha sıkı asılmasına neden olurken, tansiyon bir an olsun düşmüyor. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadelelerin yanı sıra, yarışmacılar kendi takımları içinde de doğan anlaşmazlıklar nedeniyle sık sık kavga ediyor. Bu kez Survivor'ın yeni yayınlanacak bölümündeki fragmanda ortaya çıkan kavga, gün geçtikçe durumun daha da ciddileştiğinin göstergelerinden biri oldu.

YARIŞMACI ÖDÜL OYUNUNDA ÇILGINA DÖNDÜ

Survivor All Star'ın 19. bölümüne gönüllüler takımındaki kavga damgasını vurdu. Yeni yayınlanan fragmanda ödül oyunu için kıyasıya rekabet eden ünlüler ve gönüllüler takımı, tansiyonun yükseldiği dakikalarda tartışma yaşamaya başladı. Gönüllüler takımındaki ilk fitil ateşlendikten sonra, Yunus Emre, Berkan ve Ogeday arasında tartışma yaşanmaya başlandı. Oynadığı oyun sonrası takım arkadaşlarına sesini yükselten ve agresif davranışlarda bulunan Yunus Emre'ye Berkan ve Ogeday tepkisini gösterdi. Bunun üzerinde daha da sinirlenen Yunus Emre Ogeday'a; ''Sen ne ayaksın? Bu duvarı aşamıyorum anlıyor musun?'' diyerek bağırdığı görülüyor. Takım arkadaşını sakinleştirmek için büyük çaba gösteren Hikmet ise arada kaynayan isimlerden biri oluyor. Yunus Emre'nin Ogeday'ın üzerine yürümesi ise işleri iyice çığırından çıkartacağa benziyor. 

survivor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal