Aşkı-ı Memnu'ya Dönen Survivor All Star'da Yarışmacılardan Mert Sude'ye Yürümedi Adeta Koştu!

TV8 ekranlarına damgasını vuran Survivor yarışmasında bu yıl kıyasıya mücadele yerine aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düşmeye başladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.02.2022-09:13 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-10:38)

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu Survivor All Star kadrosunda bu yıl kıyasıya rekabet ve mücadeleler izlenirken, aynı zamanda aşk dedikoduları da damgasını vurmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Sude Burcu ile Mert Öcal arasında ortaya çıkan dedikodular ada konseyine damgasını vururken, önceki bölümde Mert'in Sude'ye sarf ettiği cümleler hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine bomba gibi düştü. Dokunulmazlık oyunu öncesi bir araya gelen ikiliden Mert; ''Seni çok düşünüyor olsalar sen çok iyi yarışma süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni böyle üzmezler. Bir kere zaten acayip sinirliyim onlara. Söyledikleri şeylerin bazıları kulağıma geldi. Çoğu dedikodu, iftira çoğu. Sana detaylı şekilde anlatacağım çıktıktan sonra tam olayın ne olduğunu. Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim kafamda planlama var. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim. Bu olay kendi içerisinde zamanla çözülecekken Nisa ve Ogeday'ın üstüne vazife olmayan konuları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun?'' diyerek çarpıcı bir sohbete imza attı. 

MERT: İKİ GÜLÜCÜK ATSAN BANA YETER

Mert'in duygularını ifade etmesinden sonra kendi düşüncelerinden de bahsedern yarışmacı Sude; ''İlk iki gün algılayamadım tabii. İki günden sonra insan durdukça bazı şeyleri yerine koymaya çalışıyor. O söylediği, benim yaşadığım. Bazı şeyler uyuşuyor. Burada çözülecek bir durum değil zaten. Çıkınca ne olur yaşayıp göreceğiz" şeklinde bir açıklama yaparak konuşmayı kısa tuttu. Bunun üzerine Mert; ''Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench'ten bench'e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar" derken Sude ise "İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak başka bir şey istemiyorum şu an'' diyerek yarışmada aralarında bir şey olamayacağını da söylemiş oldu. Hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine bomba gibi düşen bu konuşmanın ardından ilerleyen günlerde neler olacağı merak konusu oldu.

mert sude

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal