Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk'in Binlerce Kişiyi Dolandıran Tosuncuk'un Parasını Aklıyor İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in, birçok kişiyi dolandırarak ülkeden kaçan Tosuncuk lakaplı dolandırıcının paralarını akladığı iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-09:50) Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk'in Binlerce Kişiyi Dolandıran Tosuncuk'un Parasını Aklıyor İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin sevilen isimleri haline gelen başarılı şarkıcı Tuğba Özerk, son olarak gündeme yılbaşı gecesinde görüntüleri ile gelmişti. Şarkı söylemekte dahi güçlük çeken ünlü şarkıcı Özerk, bir süre sonra sahneden düşerek herkesin eleştirilerine maruz kalmıştı. Sahneye alkollü çıktığı iddia edilen şarkıcı, sonrasında bir açıklama yaparak bir hastalığının olduğunu ve bir süredir bu durumu sakladığını anlatmıştı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı sevenlerini ve kendisini üzerken, Özerk hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Çiftlik bank isimli oyun sitesiyle binlerce kişi dolandıran, sonrasında kazandığı parayla yurtdışına kaçan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı öne sürüldü. 

ÖZERK HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bir ihbarda bulunuldu. Yapılan ihbara göre; ''Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın’ın paraları, Tuğba Özerk’in sahibi olduğu şirket üzerinden aklanıyor'' ifadeleri kullanıldı. Bunun üzerine araştırmalara başlayan Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), ünlü şarkıcının hesaplarında şüpheli hareketler tespit etti. Hesaplardaki para transferlerinde çıkan dengesizlik nedeniyle durum Cumhuriyet Başsavcılığına iletildi. Tuğba Özerk'in ikametinin bulunduğu Çeşme'deki savcılığa iletilen durum sonrası, ünlü şarkıcı hakkında ''suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında'' soruşturma başlatıldı. Hakkında soruşturma başlatılan ve ağır bir suçla ismi gündeme gelen ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. 

tuğba özerk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal