Apar Topar Hastaneye Kaldırılan Ünlü Şarkıcı Işın Karaca Kırık Ayağıyla İlk Pozunu Verdi

Başarılı şarkıcı Işın Karaca, verdiği konser sonrası talihsiz bir kaza geçirdi. Soluğu hastanede alan Karaca sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

08.02.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-09:23)

Herkesi kendine hayran bırakan güçlü sesiyle pop müziğine büyük katkılar sağlayan ünlü şarkıcı Işın Karaca, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin unutulmaz isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı, konserden konsere koşarken başına talihsiz bir kaza geldi. Geçtiğimiz akşam bir etkinlikte konser vermek için çıkan ünlü şarkıcı, konser esnasında kendisini izlemeye gelen hayranlarını büyük bir coşkuyla şarkılarına eşlik ettirirken konser sonrası büyük bir korku yaşadı. Her zaman olduğu gibi şıklığından taviz vermeyen başarılı şarkıcı, kötü bir kaza geçirerek giydiği topuklu ayakkabıdan düştü. Kimsenin akıl erdiremediği bu düşüş sonrası ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı. 

KARACA: TOPUKLU AYAKKABIDAN DÜŞMEK MARİFET İSTER

Verdiği konser sonrası giydiği topuklu ayakkabıdan kayarak düşen güzel şarkıcı Işın Karaca, soluğu hastanede aldı. Çekilen röntgen sonrası ayağını kırdığını öğrenen ünlü şarkıcı, bu haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Ünlü şarkıcıya kısa sürede birçok geçmiş olsun mesajı ve yorumu yağarken, Karaca kendisiyle dalga geçmeyi de ihmal etmedi. Işın Karaca fotoğrafını paylaşıp altına; ''İş kazası deyip geçmeyelim. Topuklu ayakkabıdan düşmek de marifet ister'' notunu düştü. Ayağı alçıya alınan ünlü şarkıcı önümüzdeki hafta gerçekleşecek konserlerin ilerleyen günlerde olacağını da duyurarak; ''Biraz dinlenip hafta sonu konserlerime devam edeceğim. Ayrıca ertelenen konserimizin yeni tarihini de tekrar açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 

ışın karaca

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal