Modacı Gülşah Saraçoğlu’nun Birçok Skandala İmza Atan Eski Sevgilisi Gökhan Göz Bu Kez de Polise Silah Salladı

Başarılı modacı Gülşah Saraçoğlu'nun bir dönem aşk yaşadığı sevgilisi Gökhan Göz, önceki gün olay çıkardı. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-08:59) Modacı Gülşah Saraçoğlu’nun Birçok Skandala İmza Atan Eski Sevgilisi Gökhan Göz Bu Kez de Polise Silah Salladı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla tanınır hale gelen Gökhan Göz, bu aşk sonrası Berdan Mardini'nin eşi Fatoş Yelliler ile yasak aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyaya ve magazin gündemine damga vuran bu olaydan sonra Gökhan Göz, Yelliler ile olaylı bir şekilde ayrılarak eşyalarını yaktığı videoyu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Birçok skandala imza atan Göz'ün hakkında yapılan ihbar sonrası kapısına giden polislere silah sallaması ise olay oldu. O anlar ve Gökhan Göz'ün polislere karşı tavırları sosyal medyada ve basında genişçe yer buldu. Göz hakkında dört ayrı suçtan işlem başlatıldı.

DÖRT AYRI SUÇTAN İŞLEM BAŞLATILDI

Bulunduğu restaurantta silahını diğer müşterilere gösteren Gökhan Göz ihbar edilince, polis ekipleri Göz'ün evine giderek silahını ve ruhsatını kontrol etmek istedi. Karşısında polis ekiplerini gören Göz, silahını sallayarak tepkisini gösterdi. O anları kameraya çeken bir kişinin kendisini çektiğini gören Gökhan Göz kameraya doğru konuştuktan sonra, silahını polise vermek yerine yere atıyor. Yaptığı davranışlar sebebiyle silahı polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınan Gökhan Göz hakkında dört ayrı suçtan işlem başlatıldı. "Silah Teşhiri", "Kişisel Verilerin Kaydedilmesi", "Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi" ve "Görevli Memura Mukavemet" suçları olmak üzere adli işlem başlatıldı.

gökhan göz

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Restaurantta müşterilere silah gösteren ve sonrasında polis ekiplerine karşı saygısız davranışlar içerisinde bulunan Gökhan Göz, hızla yayılan videosu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı. Göz; ''Dün yanlış anlaşılan duruma açıklamamdır; Ben ve yardımcılarım gitmiş olduğumuz bir mekanda eğlenirken emniyet güçleri tarafından kibar bir şekilde dışarı davet edildim. Ne olduğunu anlamadığımı sorduğumda bir kişi yada kişilere silah çektiğim yönünde ihbar aldıklarını söylediler ve gerekli ruhsatları kontrol ettikten sonra kamera kayıtlarından da her hangi bir kişiye bir şey çekmediğimi ve aksine sahnedeki sanatçı arkadaşımızla sahnede şarkı söyleyerek ve oradaki olan misafirleri de kötü sesimle zamanlarını ayırıp dinledikleri için özür dileyerek eğlencemize devam ettiğimizi gördüler. Emniyet ve tüm devlet görevlilerimize saygımız sonsuzdur. Basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Her zamanki gibi prim yapabilmek için gerçek dışı paylaşımlarla şahsımı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Görevde olan ve işini her zaman laikiyle yapan herkese saygımız sonsuzdur. Bu yansıtılan gerçek dışı duruma sebebiyet verdiğim için tüm emniyet güçlerinden özür dilerim. Söz konusu şu ki bizim yasa dışı bir şeylerle işimiz olmaz, olamaz. Şahsıma ve yardımcılarıma gerekli tutanaklar tutularak yasal işlem yapılmıştır. Vatanıma, devletime ve aileme olan düşkünlüğümü herkes bilir. Sevgilerimle'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal