Uzun Zamandır Kalbi Boş Olan Ünlü Şarkıcı İrem Derici Eski Sevgilisi Cem Belevi'ye Bir Şans Daha Verdi!

Güzel şarkıcı İrem Derici, hem meslektaşı hem de eski sevgilisi Cem belevi'yle yeniden bir araya geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.02.2022-17:51 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-17:51) Uzun Zamandır Kalbi Boş Olan Ünlü Şarkıcı İrem Derici Eski Sevgilisi Cem Belevi'ye Bir Şans Daha Verdi!

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimlerinden biri haline gelen başarılı şarkıcı İrem Derici, hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündemine düşen isimler arasında yer alıyor. Yaptığı dobra açıklamalarıyla ve aşk hayatıyla adından sıkça bahsettiren ünlü şarkıcı, son zamanlarda yalnızca Cem Belevi ile anılıyor. Gittikleri her mekanda birlikte görülen ve aşk dedikodularına kesinlikle yanıt vermeyen ünlü çift, sessiz kalarak bu aşk iddialarını da doğrulamış oldu. Geçtiğimiz aylarda da birlikte yeni bir aşka yelken açan ikilinin, ihanet iddiaları nedeniyle yollarını ayırdığı gündeme gelmişti. Bu iddialardan sonra yeniden bir araya gelen çift verdikleri kararla herkesi şaşırtırken, konuya ilişkin bir açıklama yapmıyor olmaları kafalardaki soru işaretini de yeniden gün yüzüne çıkardı. 

DERİCİ: BEN BİLMEM CEM'İYET BEY BİLİR

Başarılı şarkıcı İrem Derici ile meslektaşı Cem Belevi, önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Yeni bir ilişkiye başlayıp başlamadıkları konusunda hiçbir açıklama yapmayan ikiliden Belevi bir arada olmalarının sebebini; ''Yeni projemizin kutlama yemeği için bir aradayız, gece gündüz bu projeye çalışıyoruz. Fragman yayınlandı ama bu daha başlangıç, buz dağının görünen kısmı" dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise; ''Ben bilmem, Cem'iyet Bey bilir'' diyerek kahkaha attı. Gazetecilerin ''Aşk yaşıyor musunuz?'' sorusuna ise Derici yine bir kaçamak cevap vererek; ''Bu soruların cevabı da 'Cemiyet Gazinosu'nda diyeyim, bugün bizi zorlamayın be" diyerek soruların içinden çıktı. 

irem derici

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal