Beyazlar İçinde Sahneye Çıkan Ünlü Şarkıcı İrem Derici Evliliğe Yeniden Yeşil Işık Yaktı!

Önceki gün ‘’Yılın Marka Güzellik Ödülleri’’ töreninde sahneye çıkan İrem Derici, herkesi şaşortan bir itirafta bulundu. İşte Derici’nin o itirafı…

22.01.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-15:27)

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki akşam, Elit Medya Group tarafından düzenlenen Yılın Marka Güzellik Ödülleri törenine katıldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ödül töreninin teması ise ‘’Kadına Şiddete Hayır’’ oldu. Törene yaklaşık 250 kişinin katıldığı gecede, birbirinden ünlü isimler yer aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Özlem Yıldız ile Murat Parayasar üstlendi. Gecede ödüller sahiplerini birer birer bulurken, davetliler arasında yer alan iş insanı Nazlı Certer de sürpriz bir açıklamada bulundu. Certer, 2023’ün sonuna kadar 50 kadına istihdam sağlayacağını söyleyerek büyük takdir topladı. Yılın Marka Güzellik Ödülleri’ne layık görülen ünlü şarkıcı İrem Derici ise geceye beyaz bir elbiseyle katıldı. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı şarkıcı, açıklamalarıyla da güldürdü. 

DERİCİ: GELİN OLMUŞ GELİYORUM

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran isimlerden biri olan başarılı şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda aşk hayatıyla da magazine gündemine sık sık gelmeye başladı. Eski sevgilisi Genco Ecer’le bir düet yapan ünlü şarkıcının bu hamlesi, eski sevgilisiyle barıştı mı konusunu akıllara getirirken hiç beklenmedik bir olay gerçekleşti. Ünlü şarkıcının bir eski sevgilisiyle barıştığı fakat o kişinin Genco Ecer olmadığı ortaya çıktıktan sonra Derici’nin aşkının Cem Belevi olduğu iddia edildi. Sosyal medyayı ve magazine gündemini sarsan bu açıklamalardan sonra ünlü şarkıcıdan bir açıklama gelmeyince, bu konu da doğru Kabul edildi. Yılın Marka Güzellik Ödülleri’nde Genco Ecer’le yaptığı ‘’Konu O Olunca’’ şarkısında en iyi düet kategorisinde ödüle layık görülen Derici, törende de boy gösterdi. Basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel şarkıcıya bir muhabir; ‘’Cem Belevi ayrı kaldığınız 96 güne 96 gül gönderdi mi?’’ diye sorunca dobralığıyla bilinen Derici ise; ‘’10 yıldır hiç yapmadığım bir şey yapacağım. Bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Evet, ilk defa oluyor. Bugün sahnede beyaz melek gibi süzüleceğim’’ dedi. Ünlü şarkıcı bu açıklamalarından sonra da sahneye çıkarken; ‘’Marka desen, endam desen, güzellik desen hepsi var. Tam paketim. Biliyorsunuz çok masumumdur. Gelin olmuş geliyorum. Ay yok ayol, ne gerek var’’ dedikten sonra da kafaları iyice karıştırdı. 

irem derici

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal