İrem Derici Yeni Sevgili Bulamayınca Eskisine Döndü!

Şarkıları, geçirdiği estetik operasyonları ve argo konuşma tarzıyla bilinen ünlü şarkıcı İrem Derici, Altın Kelebek Ödül Töreni’ne eski sevgilisi ile katıldı. İşte detaylar…

05.10.2021-18:47 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-11:05) İrem Derici Yeni Sevgili Bulamayınca Eskisine Döndü!

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde geçtiğimiz gece yine yıldızlar geçiti vardı. Törende birçok ünlü kıyafet seçimi ve ödül alırken ki yaptığı konuşmalar sebebiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlülerin şıklık geçitinde birbiriyle yarışları objektiflere yansırken, İrem Derici’nin kavalyesi ise geceye damgasını vuran isimlerden biri oldu. Güzel şarkıcı İrem Derici son zamanlarda geçirdiği estetik operasyonları ile çok konuşulurken, şimdi konuşacak bambaşka bir konu vermiş oldu. Derici ödül gecesine eski sevgilisi ile katıldı. 

İREM DERİCİ GECEYE ESKİ SEVGİLİSİYLE GELDİ

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller sahibini buldu. Törenin açılışını güzel oyuncu Demet Özdemir yaparken, sunuculuğunu ise Cem Davran ile Çağla Şikel üstlendi. Farklı kategorilerden birçok ödül, ödül gecesinde sahiplerini buldu. Geceye eski sevgilisi İrem Derici ile katılan ünlü şarkıcı ise olay açıklamalarda bulundu. Törene eski sevgilisi ile gelen Derici, zaten başlı başına olay yaratmışken, elbisesi ve açıklamalarıyla da magazin gündeminde çok konuşulacak sözlerin altına imzasını atmış oldu. Objektif karşısına eski sevgilisi ile geçen şarkıcı; “Manita olamıyoruz bari iş yapalım dedik” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici ödül törenine eski sevgilisi Genco Ecer ile katıldı. Geceye eski sevgilisi ile katılıp kafaları karıştıran şarkıcı konuyla ilgili; “Geçmişte beraberliğimiz olmuştu ama şuan iş yapıyoruz. Oldukça iyi anlaşıyoruz. Baktım manita olamıyoruz bari iş yapalım dedik” sözleriyle basın mensuplarını güldürdü.

iremderici

DERİCİ: BETON DERİCİYİM BEN

Birbirinden güze ünlülerin şıklık yarışında olduğu kırmızı halı da şarkıcı İrem Derici vardı. Derici siyah uzun ve dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güzel şarkıcı gece için hazırlandığı kıyafeti hakkında ise şu sözleri dile getirdi; “Diğer kadınları benimle aynı kefeye koyamazsınız. Beton dericiyim ben. Değişik dekolteler denemeyi seviyorum.” Gece boyunca İrem Derici’ye eşlik eden Genco Ecer ise baştan aşağı beyaz bir görünüm tercih edip, turuncu camlı bir güneş gözlüğü takarak güzel bir tarz yakalamayı başarmış isimlerden biriydi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal