İrem Derici'nin Paylaşımına Beğeni Yağdı!

Yaz tatili sezonunu Antalya Kalkan'da açan ünlü şarkıcı İrem Derici, siyah bikinisi ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

19.05.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-14:57)

Magazin gündemine sık sık giren ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medyada yaptığı paylaşımla ortalığı yaktı geçti. Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla sosyal medyada dikkat çeken isimlerin arasında yer alan İrem Derici bikinili günaydın pozuyla hayranlarını mest etti.

Sosyal medya sayfasından yaptığı tatil paylaşımlarıyla gündeme gelen İrem Derici, onlara bir yenisini daha ekledi. Yaz sezonunu açan İrem Derici, dolu dolu tatil yapıyor.

Derici, tatilde çekildiği karelerini sosyal medya sayfasından hayranlarının beğenisine sunuyor. Son paylaştığı gönderinin altına ünlü isim; 'Bir tatilin daha sonuna gelmişimdir ama önümüz temmuz' notunu düştü.


GEÇTİĞİMİZ AYLAR PAYLAŞTIĞI POZ ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Antalya Kalkan’a giderek yaz sezonunu açan Derici, siyah bikinisi ile çekildiği pozu sevenleri ile paylaşmayı ihmal etmedi. Derici'nin bikinili paylaşımından sonra takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Çok sayıda beğeni alan Derici, paylaşımına ‘Kalkan'da şeftalilerimi dışarı çıkardım’ notunu yazdı.

DEMET AKALIN YORUM ATMIŞTI!

Şarkıcı Demet Akalın da fotoğrafa ‘Abla yakıyorsun’ yorumunu yazmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal