Ünlü Şarkıcı İrem Derici Aldatıldım Dediği Cem Belevi’yle Yeniden Aşka Yelken Açtı!

Geçtiğimiz yaz aylarında bir birliktelik yaşayan fakat daha sonrasında aldatılma nedeniyle ilişkilerini noktalayan başarılı şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi yeniden bir araya geldi. İşte o detaylar…

17.01.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-10:15)

Sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaptığı dobra açıklamalarıyla magazine gündemine sık sık düşen ünlü şarkıcı İrem Derici hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz yaz kendisi gibi şarkıcı olan ve bazı projelerde de oyunculuk deneyimi yaşamış olan başarılı şarkıcı Cem Belevi ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Daha sonrasında aniden noktalanan ve sebebini kimsenin anlayamadığı ilişkiye dair Derici, çıktığı İbo Show programında yaptığı açıklamayla damgasını vurmuştu. Ünlü şarkıcının; ‘’3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakaladım, yakalattılar’’ açıklaması üzerine gözler aniden ayrılık yaşadığı Cem Belevi’ye çevrildi. Belevi’nin İrem Derici’yi aldattığına yönelik çıkan haberlerden sonar ünlü şarkıcı konu hakkında; ‘’Özel hayatım ile ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum’’ diyerek şaşırtan bir açıklamada bulundu. 

ESKİ AŞKINA BİR ŞANS DAHA VERDİ

Ünlü şarkıcı Cem Belevi’nin aldatma konusuna dair kullandığı cümleler dikkat çekerken, kendisi gibi müzik piyasasına damga vurmuş isimlerden İrem Derici cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Buna göre Belevi’nin kendisini aldattığını iddia eden güzel şarkıcı İrem Derici’nin eski aşkı Cem Belevi’yle yeniden barıştığı ve bir araya geldiği öne sürüldü. Çıkan bu iddiaların ardından sosyal medyada birbirini takipten çıkan eski aşıkların yeniden birbirini takibe alması ise bu iddiaların doğruluğunu güçlendirdi. Haklarında çıkan konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan ikilinin hayranları, yeniden bir ilişkiye başlayıp başlamadıkları noktasında yapacakları bir açıklamayı merakla bekliyor. 

irem derici cem belevi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal