Ünlü Fenomen Şeyma Subaşı Yine Görgüsüzlükten Vazgeçemedi: Sevgilisinin Kendisine Aldığı Lüks Arabayla Poz Verdi!

Acun Ilıcalı ile olan beraberliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, yine paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerinin tepkisini çekti.

22.01.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-14:59)

“Var Mısın Yok Musun” yarışmasına katılmasıyla hayatı değişen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’yla yaşadığı ilişki ve sonrasında doğurduğu kızı Melisa ile hafızalara kazındı. Ilıcalı ile olan beraberliği süresince sosyal medyayı aktif kullanan ünlü fenomen, hem paylaşımlarıyla hem de ülke ülke gezip katıldığı eğlencelerle adından sıkça bahsettirdi. Anneliği sık sık eleştiri alan ünlü fenomen Subaşı, Acun Ilıcalı’yla ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yle birlikte Amerika’da yeni bir hayat kuran Subaşı, paylaşımlarına da oradan devam ediyor. Miami’de kendisine sevgilisiyle bir hayat kuran ünlü fenomen, şimdilerde İstanbul’da açtığı fakat istediği gibi işletemediği için kapattığı kafesini Amerika’da açmaya hazırlanıyor. Maddi ve manevi olarak mısırlı sevgilisinden destek gördüğü söylenilen Subaşı şimdilerde mekan arayışı içerisine girdi. Ünlü fenomen hakkında duyulan bu haber sonrası Şeyma Subaşı, lüks otomobilinin önünde yaptığı paylaşımı da sosyal medyadan takipçilerine sundu.

YENİ ARACININ PLAKASINA DA ŞEYMA YAZDIRDI

Lüks markalara olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde yeni motosikletinin önünde fotoğraf çekinen Subaşı bu paylaşımına; ‘’Influencer: Bir başkasını etkileyen kişi veya şey... Bu kelimeden pek hoşlanmıyorum ama inanıyorum ki hepimiz bir şekilde birilerini etkilemek için buradayız. Bu bir markanın imajı veya bir kişinin yaşam tarzı olabilir’’ açıklamasından bulunmuştu. Ünlü fenomenin bu paylaşımından sonra bir yeni fotoğraf daha geldi. Bu kez lüks aracın önünde çekildiği fotoğrafını paylaşan Subaşı, sevgilisinin kendisine hediye aldığını söyleyerek plakasında ‘’Şeyma’’ yazılı olan otomobilini paylaştı. Ünlü fenomenin bu denli lüks paylaşımlar yapması da bazı takipçileri arasında tepki çekmesine neden oldu. 

şeyma subaşı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal