Doktorlar Dizisinde Zenan Karakterine Hayat Veren Melike Güner Annesinin Acı Haberiyle Yıkıldı!

Ünlü oyuncu Melike Güner, annesinin vefat haberiyle sarsıldı. Başarılı oyuncu acısını sosyal medyadan duyurur duyurmaz takipçileri taziye mesajları ve yorumları yağdırdı.

22.01.2022-13:39 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-16:45) Doktorlar Dizisinde Zenan Karakterine Hayat Veren Melike Güner Annesinin Acı Haberiyle Yıkıldı!

Bir dönem dizi sektörüne damgasını vurmuş dizilerden biri olan Doktorlar, yayınlandığı ilk günden bugüne kadar güncelliğini koruyor. Oyuncu kadrosuyla dizi sektörüne damgasını vuran dizilerden biri olan Doktorlar’da Yasemin Özilhan, Kutsi, Melike Güner, Yağmur  Atacan gibi pek çok başarılı oyuncu yer almıştı. Dizinin final yapmasının ardından da yıllarca televizyonda tekrar bölümleri yayınlanan Doktorlar dizisine duyulan sempati hem sosyal medyada hem de ekran başındaki izleyicide asla bitmedi. Doktorlar dizisinde canlandırdığı doktor Zenan karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Melike Güner, bu dizideki rolünden sonra birçok dizi, film ve tiyatroda da yer aldı. Fakat evlendikten kısa bir süre sonra ikizleri doğan ünlü oyuncu, oyunculuk mesleğine ara verdikten sonra uzun bir zamandır ekranlarda yer almadı. Oyunculuğu ve canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Melike Güner’den ise kötü haber geldi. 

GÜNER: CANIM ANNEMİ KAYBETTİK

Doktorlar dizisinin asi karakteri olarak hafızalara kazınan Zenan, ve bu karaktere hayat veren başarılı oyuncu Melike Güner’den hayranlarını üzen haber geldi. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından iki gün önce annesini kaybettiğini duyurdu. Aldığı acı haberle yıkılan güzel oyuncu Melike Güner, yaşadığı anne acısını sosyal medyadan paylaştı. Instagram hesabından annesinin fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu altına; ‘’20.01.2022’de canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerimden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim’’ notunu düştü. Ünlü oyuncunun bu paylaşımından sonra hayranları da yorum ve mesaj yoluyla taziye dileklerini ilettiler.

melike güner

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal