Selami Şahin’in Kızı Meryem İrem Şahin’le Öpüştüğü Fotoğrafları Medyaya Sızan Edis Ailede Krize Sebep Oldu!

Ünlü popçu Edis’le öpüşürken fotoğrafları ortaya çıkan Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin evde krize sebep oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.01.2022-12:49 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-13:18)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra dış görünüşüyle de genç kızların sevgilisi haline gelen başarılı popçu Edis, geçtiğimiz günlerde bir mekanda sarmaş dolaş bir kadınla yakalandı. Dudak dudağa olan fotoğrafları basına yansıyan sarışının, Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin olduğu ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu fotoğraflardan sonra, baba Selami Şahin’e kızı ile Edis arasında bir ilişkinin olup olmadığı soruldu. Bunun üzerine Şahin; ‘’Çocuklarım büyüdü onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidirler. Onlar karar verir ben ise sadece karşılarım’’ şeklinde yanıt verdi. Kızının basına ünlü popçuyla öpüşürkenki halinin sızdığını bilmeyen baba Selami Şahin’den sonra anne Didem Şahin’den haber geldi. 

ANNE ŞAHİN KIZINI UYARDI

Magazin gündeminde ve sosyal medyada çok konuşulan Edis ve Meryem İrem Şahin’in bir ilişki yaşayıp yaşamadığı merak konusuyken, anne Didem Şahin’den ilk veto geldi. İddiaya göre, basın mensuplarının objektifine ünlü popçuyla dudak dudağa yakalanan İrem Şahin, annesi Didem Şahin’i kızdırdı. Buna göre İstanbul Levazım’daki evlerinde tartışma yaşayan anne kızın sesi, komşularına kadar gitti. Anne Şahin, kızlarının davranışlarına çeki düzen vermesi konusunda uyarırken, sesler de yükseldi. Komşularının dahi tartışmayı duyduğu konuda, baba Selami Şahin’den bir açıklama gelmezken anne Didem Şahin’in öfkesi herkesi şaşırttı. Son günlerde magazine gündemine sık sık düşen bu konudan sonra Edis’le Şahin’in bir ilişki yaşayıp yaşamadığı konusunda yapacakları bir açıklama da merakla beklenen konular arasında yerini aldı. 

meryem irem şahin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal