Mehmet Dinçerler’den Evlenme Teklifi Alan Ünlü Şarkıcı Hadise Sevgilisinin Ailesiyle Tanışmak İçin Hazırlanıyor!

Önceki gün dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi mehmet Dinçerler’den evlenme teklifi aldığını duyuran başarılı şarkıcı Hadise, şimdi de aileyle tanışmak için hazırlanıyor.

22.01.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-11:37)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinin unutulmaz isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı Hadise, magazin gündeminde çok sık konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Yıllardır müzik kariyerinde göstermiş olduğu başarıların yanı sıra, özel hayatıyla da magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Hadise geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı Mehmet Dinçerler ile anılıyor. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan ve hakkında çıkan çeşitli iddialar ile yollarını ayıran ikiliden ünlü şarkıcı Hadise, Yıldırım’dan ayrılır ayrılmaz kısa bir süre içerisinde ünlü iş insanı Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Başarılı şarkıcı her çıktığı konser, ödül töreni ve davetlerde sevgilisi Mehmet Dinçerler ile boy göstererek aşkını her seferinde ilan etti. Dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden ve hayranları tarafından da birbirine çok yakıştırılan ünlü çiftten geçen akşam sevenlerini duygulandıran bir haber geldi. 

DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELECEKLER

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Mehmet Dinçerler çektiği romantik videosunu sosyal medya hesabından paylaşan başarılı şarkıcının parmağındaki yüzük detayı dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı evlenme teklifi aldığını ve her yerde aşkını ilan ettiği sevgilisine cevap olarak da evet dediğini, paylaştığı görsellerle belirtti. Ünlü şarkıcının bu kadar hızlı beklenmeyen haberine, başta yakın dostları ve ailesi olmak üzere hayranları da havaya uçtu. 2022’ye giren sosyal medyada paylaşımda bulunan Mehmet Dinçerler’in, ‘’Bu sene benim senem olacak’’ demesi evliliğe yeşil ışık yaktığını göstermişken, kimse bu kadar hızlı olmasını beklemiyordu. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra şimdi de Hadise’nin Dinçerler ailesine girmesi konusu gündeme geldi. Bugün Mehmet Dinçerler’in kardeşi Tuğba Dinçerler’in İstanbul’da düğünün olduğu belirtildi. Bu düğüne katılarak Dinçerler ailesiyle de ilk kez tanışma fırsatı bulacağı konuşulan Hadise’nin, aile tarafından nasıl karşılanacağı ve düğünden bir fotoğraf gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu. 

hadise mehmet dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal