Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye Evlenme Teklifi Ederken Taktığı Tektaşın Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, 2022’ye bomba gibi girdi. Dinçerler, güzel şarkıcı Hadise’ye evlenme teklifi etti. İşte o detaylar...

21.01.2022-08:54 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-09:44)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vurmuş isimlerden biri olan güzel şarkıcı Hadise, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Yaşadığı çalkantılı aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, yakın zamanda gönlünü iş insanı Mehmet Dinçerler’e kaptırmıştı. Her organizasyona el ele giden, ödül konuşmalarında aşkını ilan eden, verdiği konserden sevgilisine öpücükler gönderen Hadise, önceki gün sevgilisi Dinçerler’den evlenme teklifi aldı. Başarılı şarkıcı evlenme teklifi aldığını çektiği romantik bir videoyla sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Ünlü şarkıcının bu haberine başta yakın dostları olmak üzere hayranları havalara uçtu. 2022 yılı içerisinde bir evlenme teklifi beklense de bu kadar yakın olacağını kimse düşünmediği için de büyük şaşkınlık yaşayanlar da oldu. Güzel şarkıcı Hadise ve sevgilisi Dinçerler’in videoya yansıyan mutlu halleri ise, ünlü çifti sevenlerin de mutlu olmasına yetti.

DİNÇERLER SÖZÜNÜ TUTTU

İş insanı Mehmet Dinçerler’in yakın zamanda 2022 yılı için söylediği sözler, bu yıl içerisinde bir evlilik teklifinin geleceğinin sinyallerini göndermişti. Ünlü iş insanı yaptığı sosyal medya paylaşımında; ‘’Herkese 2023 senesine girerken bu sene benim senemdi be diyeceği bir yıl dilerim. Benim öyle olacak’’ şeklinde kullandığı ifadeleri bu yıl içerisinde bir evlenme teklifi geleceğinin beklentilerini artırmıştı. Dinçerler yanıltmayarak üstelik çok da kısa bir süre içerisinde, sevgilisi güzel şarkıcı Hadise’ye evlenme teklifi etti. Ünlü şarkıcı her yerde aşkını ilan ettiği sevgilisinin bu teklifine ise ‘’Evet’’ diyerek cevap verdi. Hadise ve Mehmet Dinçerler’in magazin gündemine bomba gibi düşen evlilik teklifi haberlerinden sonra, güzel şarkıcının paylaştığı videodaki yüzük detayı dikkatleri üzerine çekti. Kalp içerisinde Mehmet Dinçerlerin baş harfinin yer aldığı tektaş ise ünlü çiftin sıkı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Dinçerler’in evlenme teklifi ettiği sırada Hadise’ye taktığı yüzüğün fiyatını merak edenler ise hemen araştırmalara başladı. Ortaya atılan iddialara göre Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye taktığı tektaşın yüzüğü tam tamına 3.133.280,00 TL. Ünlü şarkıcıya gelen evlilik teklifi gibi teklif yapıldığı sırada takılan yüzüğün fiyatı da ünlü çiftin takipçileri arasında çok konuşuldu. Gelen evlenme teklifinden sonra, magazin gündemine bomba gibi düşen bu çiftin ne zaman evleneceği ise merak konusu oldu.

hadise mehmet dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal