Merve Boluğur Geç Bulduğu Kumralını Erken Kaybetti! Ünlü Oyuncu ve Sevgilisi Erkan Şen Ayrıldı

Uzun zamandır kalbi boş olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, aradığı aşkı sonunda Erkan Şen’de bulmuştu. Çok geçmeden ünlü çiftten kötü haber geldi. İşte o detaylar…

22.01.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-10:36)

Bir dönem yer aldığı dizilerde gösterdiği oyunculuk performansıyla göz dolduran ve adından sıkça bahsettiren Merve Boluğur, uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Murat Dalkılıç’la yaşadığı ayrılık sonrasında gözlerden kaybolan ünlü oyuncu, yaklaşık dört yıldır herhangi bir projede de yer almayarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif kullanan Boluğur’un hem youtube kanalından hem de Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar da, zaman zaman sosyal medya kullanıcılarının diline düşerek tepki çekmesine neden oldu. İlişkiler hakkında sık sık takipçilerine tavsiye veren ünlü oyuncu, sürekli kumral erkeklerden hoşlandığını dile getirirken, geçtiğimiz aylarda aradığı kumralını bulmuştu. İşletmeci Erkan Şen’le alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, hakkında çıkan haberleri de sevgilisiyle poz vererek doğrulamıştı. Fakat önceki gün yeni aşka yelken açmış çiftten hayranlarını üzen haber geldi. Merve Boluğur ve işletmeci sevgilisi Erkan Şen yollarını ayırmaya karar verdi. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

Ünlü oyuncu Merve Boluğur yaklaşık iki ay önce işletmeci Erkan Şen’le yeni bir aşka yelken açtı. Uzun süredir hayatında kimse olmadığı bilinen ünlü oyuncunun sonunda aradığı aşkı bulduğu konuşulurken, çok geçmeden ayrılık haberleri geldi. Şen’le birlikteyken yaşadığı ilişkiden mutluluk duyduğunu dile getirmiş olan ünlü oyuncu; ‘’Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz’’ diyerek hayranlarını da mutlu etmişti. İkilinin sosyal medyadan paylaştıkları aşk dolu fotoğrafların ve yorumlar altında kalpleşmeleri, ilişkilerinin iyi yönde gittiğini gösterirken yaşanan bu ayrılığa kimse anlam veremedi. Oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye karar verdiğini söyleyen ünlü oyuncu Merve Boluğur ise, henüz biten ilişkisi hakkında bir açıklama yapmadı. 

merve boluğur

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal