Reytingleri Düşen Kırmızı Oda Dizisine Bomba Oyuncu Transferi: Erkan Petekkaya Sadi Karakteriyle Diziye Geri Dönüyor!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Ekranlara kısa bir ara veren dizinin kadrosuna Erkan Petekkaya’nın yeniden geri döneceği iddia edildi. İşte o detaylar…

22.01.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-10:01)

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenilmiş senaryosuyla, ilk yayınlandığı günden bu yana merakla izlenen fakat son zamanlarda eskisine nazaran ilgiliyi kaybetmeye başlayan Kırmızı Oda dizisine bomba transfer gerçekleşti. Dizinin başrolü Binnur Kaya’nın koronavirüse yakalanması, O Ses Türkiye’nin şampiyonluk gecesi gibi sebeplerle kısa süreli ekranlara ara veren Kırmızı Oda, yeni oyuncu kadrosuyla tekrar çok daha iyi bir şekilde ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı dizide, herkesin farklı hayat hikayelerine veriliyor. Bu nedenle oyuncu kadrosu belirli aralıklarla da o kişinin hikayesi sona erdiğinde son buluyor. Her hikayeyi başka isimlerin canlandırdığı dizide ise, son zamanlarda ilk yayınlandığı günlerdeki başarısını koruyamadığı iddia edildi. Yeni bölümünün yayınlanmaması akıllara final yaklaştı mı sorusunu getirse de, Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna herkesin çok sevdiği oyuncusu geri getirildi. 

28 OCAK’TA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Ekranların sevilen oyuncusu Erkan Petekkaya, yer aldığı her projede gösterdiği oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü oyuncunun yer aldığı son projelerinden biri olan Kırmızı Oda’da gösterdiği oyunculuk performansı ve canlandırdığı ‘’Sadi’’ karakteri, izleyici karşısında büyük bir etki yaratmıştı. Sadi karakterinin olduğu her bölüm büyük bir beğeniyle izlenen ve bir sonraki bölümü de merakla takip edilen dizide, Sadi’nin hikayesinin son bulması izleyiciyi de derinden üzdü. Diziye veda eden Sadi karakteri ve bu rolü başarıyla canlandıran Erkan Petekkaya hakkında ise yeniden bomba bir iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda izlenmesi düşen Kırmızı Oda dizisinde, çok sevilen Sadi karakterinin geri döneceği konuşuldu. Buna göre Erkan Petekkaya yeniden Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği ‘’Sadi’’ karakterini, yeni hikayelerle yeniden canlandıracak. Ekranlara kısa bir ara veren dizide, 28 Ocak’ya yeniden izleyicisiyle buluşacak. 

erkan petekkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal