Kırmızı Oda Sadi’nin Eşi Azra Kimdir?

Kırmızı Oda 18 Haziran Cuma akşamı sezon finali ile TV8 ekranlarına gelecek. Dizinin yeni bölümünde Sadi’nin eşi Azra’yı göreceğiz. Kırmızı Oda Azra karakteri kim? Kırmızı Oda Azra’yı kim oynayacak?

17.06.2021-13:25 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-13:25) Kırmızı Oda Sadi’nin Eşi Azra Kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda, bu hafta Cuma günü yayınlanan bölümle sezon finali yapacak. Kırmızı Oda’nın son bölümünde Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi’nin eşi Azra anlatılmaya başlandı. Seyirciler Kırmızı Oda Azra'nın büyük hali kim tarafından oynanacak sorusunu araştırıyor.

Kırmızı Oda’nın önceki bölümlerinde Delikanlı Sadi, Azra ile ilk karşılaşmasını anlattı. Sadi’nin Doktor Hanım’a anlattığı geçmişinde; Hamdi Baba vurulup hastaneye kaldırıldı. Bu sırada ağabeyini ziyarete gelen Azra ve Delikanlı Sadi ilk defa karşılaştı. Delikanlı Sadi, doktor hanıma Azra ile hala görüştüğünü söylediğinde, doktor hanım şaşkınlığını saklayamadı. Bu hafta Delikanlı Sadi Azra ile nasıl tanıştıklarını, nasıl evlendiklerini anlatacak.

Kırmızı Oda’nın sezon finalinde Azra’nın büyük halini ekranlarda göreceğiz. Kırmızı Oda Azra karakteri Deniz Uğur tarafından canlandırılacak.

KIRMIZI ODA AZRA KARAKTERİ

Deniz Uğur’un canlandıracağı Azra karakteri Hamdi Baba’nın kız kardeşi ve Delikanlı Sadi’nin ilk aşkıdır. Hamdi Baba, depremde bütün ailesini kaybetmiş bu depremden bir tek Azra ve ikiz kız kardeşi sağ kurtulmuştur. Hamdi Baba için Azra çok değerlidir. Daha önceden dizide Sadi, Azra ile küçükken tanışmalarını anlatmıştı ama henüz Azra’nın günümüzdeki halini görmemiştik.

Azra ve Sadi’nin ilişkileri küçükken tanışmalarından sonra ayrı kalmalarla geçer. İlk önce Azra yatılı okula gönderilir sonra Sadi hapse girer. Ama bunun devamında Azra ve Sadi bir araya gelir. Sadi’yi Azra’nın güzelliği, hep onun yanında olması çok etkiler ve ikili nikâh masasına oturur. Kırmızı Oda’nın 18 Haziran Cuma günü yayınlanacak bölümünde Delikanlı Sadi’nin eşi Azra ve çocukları, Doktor Hanım ile tanışmaya gelecek.

DENİZ UĞUR KİMDİR?

Kırmızı Oda’da Azra karakterine Deniz Uğur hayat verecek. İzleyiciler Kırmızı Oda’nın Azra’sı Deniz Uğur kimdir, Deniz Uğur kaç yaşında sorularının cevaplarını da merak ediyor. Deniz Uğur, 17 Ekim 1971’de Ankara’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda önce Bale Bölümü’nde okudu daha sonra yine aynı üniversitede Tiyatro üzerine yüksek lisans yaptı.

Birçok tiyatro oyununda ve dizilerde rol almış, oyunculuğu ile adından sıklıkla bahsedilmiştir. Deniz Uğur 2 kez yakalandığı kanser sebebi ile ekranlara bir süre ara verdi. Fakat daha sonra tiyatro sahnesine ve ekranlara geri döndü. 2015’te rol aldığı Guguk Kuşu tiyatrosundaki performansı ile Haldun Dormen, Nevra Serezli gibi ustalar tarafından ayakta alkışlandı. Umutsuz Ev Kadınları, Yalan Dünya, Yağmur Zamanı, Hayatım Sana Feda, Kırgın Çiçekler, Zalim İstanbul gibi dizilerde de rol aldı. Deniz Uğur yarın akşam Kırmızı Oda’da Azra karakteri ile ekranlara geri dönecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal