Acun Ilıcalı Survivor'da Bir İlke İmza Attı!

Büyük finale adım adım yaklaşan Survivor 2021'de heyecan son hızıyla devam ediyor.

17.06.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-11:55)

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicisini heyecanlandıran yarışma programı Survivor 2021'de yarışmacılar dün en önemli ödül için mücadele etti. Yayınlanan bölümde üçüncü dokunulmazlık ödülü için kıyasıya bir savaş verildi.

İLK İSİM BELLİ OLDU!

Dokunulmazlık oyununda finale yükselen ilk yarışmacı mavi takımdan Ayşe oldu. Ayşe, kırmızı takımdan Aleyna'yı 5-0 yenerek adını finale yazdıran ilk isim oldu. Acun Ilıcalı, Ayşe'nin sembolü kazanmasıyla Survivor'da bu sene bir ilk yaşanmış olduğunu duyurdu. Survivor'da dokunulmazlıkta, bireyselliğe geçilmesinden bu yana ilk kez bir kadın yarışmacı sembolü yani  sembol ile birlikte de dokunulmazlığı kazanmış oldu. Ayşe ödülü paylaşacağı iki ismi belirlerken oldukça zorlandı. En sonunda karar vererek söylediği isimler Poyraz ve Dora oldu. Ayşe 'Kimsenin gitmeyi hak ettiği düşünmüyorum ama benim bir sıralamam var. O yüzden İsmail diyorum' şeklinde konuştu.


Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan İsmail, elenmesi yönünde mavi takımdan Dora'nın ismini söylemişti. İkinci dokunulmazlığı kazanan Poyraz ise kırmızı takımdan Aleyna'nın adını söylemişti. Üçüncü aday ise İsmail oldu.

'HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN'

İsmail eleme potasına girmesi ile ilgili olarak, "Birinci dokunulmazlığı kazandığımda Dora'yı söylemiştim. Ayşe'yi öncelikle tebrik ederim, böyle bir ödülü kazandığı için. Beni söyleyeceği aşikardı. Sürpriz olmadı. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal