Gülşen’in Eşi Ozan Çolakoğlu Gelen Eleştirilere Son Noktayı Koydu: Rahatsız Olan Mekana Gelmez!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Gülşen’in sahne kıyafetleri ve ünlü şarkıcıya yapılan yakıştırmalar sonrası eşi Ozan Çolakoğlu sessizliğini bozdu.

22.01.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-09:05)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda giydiği dekolteli kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, tüm eleştiri oklarının da hedefi haline gelmişti. Hem sosyal medyada hem de bazı ünlüler arasında topa tutulan ünlü şarkıcı, kendisine yapılan yorumlara karşılık sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcının açıklamalarından sonra eşi Ozan Çolakoğlu, Sarıyer’de bir parkta dolaşırken görüntülendi. Basın mensuplarının eşi hakkında sorduğu sorulara samimiyetle yanıt veren Çolakoğlu, eşi Gülşen’in kıyafetlerine karışmadığını belirterek; ‘’Ne yapacağını bilecek olgunlukta’’ dedi. Açıklamalarına devam eden ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, eşi hakkında yapılan yapılan yorumlara karşılık vermeyi de ihmal etmedi. 

ÇOLAKOĞLU: BU YAŞANANLAR BANA FANTASTİK GELİYOR

Başarılı aranjör Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’i hedef alan yorumlara karşı kendi düşüncelerini dile getirdi. Herkesin kendi işine bakması gerektiğini söyleyen Çolakoğlu; ‘’Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor. Gülşen işini yapıyor insanlar konuşuyor. Huzursuz etmiyor bizi ilgilenmedikçe bir şey etkilemiyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu herkes kendi işine baksın’’ şeklinde konuştu. Bir muhabirin ‘’Sizce sahnede dekoltenin bir sınırı olmalı mı?’’ sorusu üzerine başarılı aranjör; ‘’Kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada. Bu yaşananlar bana fantastik ve gereksiz geliyor. Ben işime, aileme odakladım, öyle yaşıyorum. Bunlar için oraya harcayacak enerjim de yok’’ diyerek bu konuya dair görüşlerine de son noktayı koydu.

ozan çolakoğlu ve gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal