Sahne Kıyafetleriyle Dillerden Düşmeyen Gülşen’le Eşi Ozan Çolakoğlu Boşanma Konusunda İlk Kez Açıklama Yaptı!

Giydiği son sahne kıyafetinden sonra eşiyle aralarının bozulduğu konuşulan Gülşen, hakkında çıkan iddialara eşiyle birlikte son noktayı koydu. İşte o detaylar…

18.01.2022-10:56 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-10:56)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda sahnede tercih ettiği dekolteli elbiseleriyle gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı Gülşen’in son giydiği transparan kıyafeti olay olmuştu. Çeşitli benzetmelerin yapıldığı ve Ebru Polat, Seren Serengil gibi isimlerin topa tuttuğu ünlü şarkıcı, basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte görüntülenen Gülşen, kıyafetiyle ilgili yapılan eleştirilere açıklama getirdi. Ünlü şarkıcı; ‘’Bir şey demeyeceğim hiçbir şey demeyeceğim her zamanki olduğu gibi... Ben işimi gücümü yapıyorum. Gelen eleştiriler beni etkilemiyor’’ diyerek kıyafet seçimlerinde istediği şekilde devam edeceğinin de altını çizmiş oldu. Ozan Çolakoğlu ise eşinin kıyafetlerinden rahatsız olduğuna yönelik çıkan haberlere; ‘’Ben hiçbir zaman hiçbir şekilde sahne kıyafetlerine yorum yapmam veya karışmam mümkün değil. O kendine neyi yakıştırıyorsa onu giyebilir. İşini yapıyor işine karışamam’’ dedi. Bu sözler üzerine güzel şarkıcı Gülşen de eşin doğrudur diyerek tasdikledi. 

GÜLŞEN: HER ŞEY YOLUNDA 

Ünlü şarkıcı Gülşen ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, haklarında çıkan boşanma iddialarını duymadıklarını söyleyerek; ‘’Duymadım bile. Her şey yolunda çalışmaya devam. Biz de sizden duyduk sosyal medya veya başka bir mecraya takip edemiyorum. Biz hem sahne hem stüdyo tarafı çok yoğun çalışıyoruz. Hem ev hayatımız, çocuğumuz.. Normal insanlar gibi yaşadığımız için çok yoğun geçiyor. Hani bir şeyleri dinleyecek izleyecek tabii ki gördüklerim duyduklarım bildiklerim de var ama her dakikada ne oluyor ne konuşuluyor diye takip edemiyorum. Tabii ki bunu sizden duydum’’ diyerek boşanma gibi bir durumun olmadığını da açıkladı. Daha sonrasında stüdyolarına giren ünlü çift, Şubat’ta çıkaracakları yeni şarkının hazırlıkları içerisinde olduklarını söyleyerek de hayranlarına müjdeyi verdiler. 

gülşen ve ozan çolakoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal