Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya Takıntılı Hayranının Kendisine Yaşattığı Korku Dolu Anlar Hakkında İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz gün bir takıntılı hayranının saldırısına uğrayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, olay sonrasında konuyla ilgili ilk defa açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar…

22.01.2022-08:36 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-08:36)

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, yer aldığı her projede gösterdiği oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiriyor. Hem fiziği hem de oyunculuğu ile sektöre damgasını vuran isimlerden biri olan Serenay Sarıkaya’nın başına, geçtiğimiz gün korkunç bir olay geldi. Etiler’de oturduğu siteye aracıyla giriş yaptığı sırada bir takıntılı hayranının saldırısına uğrayan ünlü oyuncu korku dolu anlar yaşadı. Güzel oyuncuya ağza alınmayacak küfürler eden ve aracını tekmeleyen kişi karşısında Sarıkaya ne yapacağını şaşırdı. Yaşadığı bu olay karşısında büyük bir şaşkınlığa uğrayan güzel oyuncu, soluğu karakolda aldı. Aracını kullanan şoförüyle birlikte şikayette bulunan başarılı oyuncu, bu olay sonrası ilk kez kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla konu hakkında konuşan güzel oyuncunun keyifsiz halleri de gözlerden kaçmadı. 

SARIKAYA’NIN YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA

Geçtiğimiz gün bir takıntılı hayranının saldırısına uğrayan, aracı tekmelenip ağır küfürler sarf edilen Serenay Sarıkaya yaşadığı korkunç olay sonrası ilk kez konuştu. Maslak’ta basın mensuplarının objektifine yansıyan güzel oyuncu, yaşadığı olay sonrası açıklamalarda bulundu. Sarıkaya yaşadığı saldırıyla ilgili; ‘’Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyor. Ofise de saldırmıştı aynı kişi. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası. Şikayet ettik umarım daha ileri gitmeden hallolur. Ben şahsı hiç tanımıyorum. Ofis arkadaşlarımı da korkuttu o gün, araçlara da zarar verdi. Ofisteki insanlara baya korku dolu anlar yaşattı. Dün de yardımcım Fatih Bey'e saldırdı, arabaya saldırdı. Şikayetçi oldum, Fatih Bey de oldu. Bugün tekrar görüşmeye gideceğiz halledeceğiz inşallah’’ diyerek konuya dair açıklama getirdi. 

serenay sarıkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal