Son Nefesime Kadar Dizisinin Başrolü Nurgül Yeşilçay Çekim Esnasında Küçük Bir Çocuğa Çarptı!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile ekranlara gelmeye hazırlanırken, kötü bir kaza meydana geldi. İşte kazaya dair o detaylar…

21.01.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-18:02)

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yer aldığı birçok dizi ve filmle adından başarıyla söz ettirmeyi başardı. Birçok projenin aranan kadın oyuncusu olan Yeşilçay, gösterdiği oyunculuk performanslarıyla ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu her fırsatta izleyicisine kanıtladı. Son dizisi Kefaret ile Fox TV ekranlarına gelen güzel oyuncu, dizisinin final yapmasının ardından ekranlara kısa bir ara verdi. Arayı çok uzatmamak konusunda kararlı olan başarılı oyuncu, yeni projesi Son Nefesime Kadar ile yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Happy Valley isimli diziden uyarlama olan Son Nefesime Kadar dizisinin başrollerinde ise Nurgül Yeşilçay’ın haricinde Emre Kınay ve Ertan Saban yer alacak. Sosyal medya hesabından diziye dair yaptığı paylaşımla ‘’Geliyor gelmekte olan’’ diyen Nurgül Yeşilçay, çekimler için setteyken talihsiz bir kaza yaşadı. 

OLAY YERİNE AMBULANS GELDİ

Happy Valley dizisinden uyarlama olan Son Nefesime Kadar’ın çekimleri başladı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizide ünlü oyuncular yeni projelerinin çekimlerini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdular. Diziyi merakla bekleyen takipçileri, aynı zamanda dizinin konusuna da büyük bir ilgi duyarken başrol Yeşilçay’dan kötü haber geldi. Ömerli’de çekimleri devam eden dizinin bir araba sahnesinde şoför koltuğunda oturan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın kaza yaptığı öğrenildi. Küçük bir çocuğa çarptığı öğrenilen ünlü oyuncunun, kaza esnasında da kafasını vurduğunun ve dudağının patladığı öğrenildi. Çarpma sonrası büyük bir şok yaşayan oyuncunun ardından, olay yerine ambulans ekipleri geldi. Yeşilçay’a olay yerinde müdahale edilirken, küçük çocuk ise hastaneye kaldırıldı. Kaza geçiren oyuncunun ve küçük çocuğun durumunun ise iyi olduğu belirtildi. 

NURGÜL YEŞİLÇAY

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal