Takıntılı Hayranının Saldırısına Uğrayan Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Kapısına Umut Evirgen Koruma Ekibi Dikti!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gece korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Başarılı oyuncu evine girerken saldırıya uğradı. İşte o detaylar…

21.01.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-13:26) Takıntılı Hayranının Saldırısına Uğrayan Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Kapısına Umut Evirgen Koruma Ekibi Dikti!

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, yer aldığı pek çok projede gösterdiği oyunculuk performansıyla adını altın harflerle sektöre yazdırdı. Projeden projeye koşan ünlü oyuncu, dizi ve filmlerin yanı sıra tiyatro ve reklamların da aranan yüzü oldu. Birçok iş birliği yapan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Adana’da devam eden dizi çekimlerini sonlandırdı. Soluğu İstanbul’da alan güzel oyuncu sevgilisi Umut Evirgen’le birlikte yeni yılı karşılamak için Paris’e gitti. Paris dönüşü ayrılık kararı aldığı konuşulan ikiliden Serenay Sarıkaya hemen işinin başına döndü. Pandemi nedeniyle gösterimine ara verilen Alice Müzikali’nin yeniden başlayacak olması, ünlü oyuncunun da tekrar tiyatro sahnesine çıkmasına neden oldu. Büyük bir heyecan duyduğu projenin içerisinde yer aldığı için oldukça mutlu olan güzel oyuncunun başına dün gece korkunç bir olay geldi. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN KORKU DOLU ANLARI

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Etiler’de oturduğu siteye giriş yaparken korku dolu anlar yaşadı. Bir takıntılı hayranının saldırısına uğrayan güzel oyuncu, ne yapacağını şaşırdı. Siteye aracıyla giriş yaptığı sırada hayranı olduğu söylenilen kişi tarafından aracına tekme atılıp küfürler savrulmaya başlanınca, Sarıkaya hem şaşkınlık hem de korku içerisinde kaldı. O esnada Sarıkaya’nın aracını süren şoförünün ise karşılaştığı bu olay karşısında durmadan siteye giriş yaptığı görüldü. Hem aracı tekmelenen hem de ağır küfürlere maruz kaldığı söylenilen Serenay Sarıkaya’nın, Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre soluğu Etiler karakolunda aldığı ortaya çıktı. Yaşadığı bu kötü olay sonrası ayrıldığı konuşulan sevgilisi Umut Evirgen’le tekrar iletişime geçtiği konuşulan ünlü oyuncunun, aldığı haber karşısında şaşkınlığa uğrayan işletmecinin ise Serenay Sarıkaya’nın kapısına korumalar diktiği iddia edildi. 

serenay sarıkaya saldırıya uğradı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal