Giydiği Dekolteli Kıyafetler Nedeniyle Topa Tutulan Şarkıcı Gülşen Üzerindeki Baskıya Sosyal Medyadan İsyan Etti!

Başarılı popçu Gülşen, dillerden düşmeyen sahne kıyafetleri ve yaptığı dansı konusundaki eleştirilere karşı sessizliğini bozdu. İşte Gülşen’in yayınladığı mesajdan bazı alıntılar...

21.01.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-10:42)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda tercih ettiği sahne kıyafetleri nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, kendisine yapılan eleştirilere kayıtsız kalamadı. Başarılı şarkıcı giydiği dekolteli kıyafetlerden sonra son tercih ettiği transparan kıyafeti ve sahnede yaptığı dansla büyük bir tepki toplamıştı. Sesinden ziyade artık kendisini ön plana çıkartmaya çalıştığına yönelik söylemlerin ardından, ünlüler camiasından Seren Serengil ve Ebru Polat gibi isimler de, ünlü popçuyu topa tutanlar arasında yerini almıştı. Sahnede giydiği son transparan kıyafeti ve ettiği dans nedeniyle eşi Ozan Çolakoğlu ile arasının bozulduğu konuşulan Gülşen’in, öyle bir şeyin söz konusu olmadığına yönelik açıklamalarından sonra evliliklerinin de yolunda gittiği anlaşılmıştı. Günler boyunca hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde büyük eleştirilere maruz kalan şarkıcı Gülşen, önceki akşam sosyal medya hesabından yayınladığı uzun bir mesajla hakkında yapılan açıklamalara karşı kendi düşüncelerini dile getirdi. 

GÜLŞEN: HİÇBİR SIFATIN KÖLESİ DEĞİLİM

Ünlü şarkıcı Gülşen, günlerdir hakkında yapılan sert eleştirilere karşı sosyal medya hesabından yayınlandığı mesajla cevap verdi. Gülşen; ‘’Ben aklı ve düşünme yeteneği olan özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim. Mesleki hayatım boyunca hep zamanın ruhunu okumaya inandım. Müziğimin, bedenimin, zihnimin, kelimelerin hep özgür bağımsız kalabilmesine gayret ettim. Var olanla yetinmeyip yenilenmeye, değişime açık kalmanın mesleğimi en doğru biçimde icra edebilmek için en önemli unsur olduğunu bildim. Meğer insan performansına gösterdiği özeni giyimine de gösterince sanatkarlığı yok oluyormuş. Vazgeçmem istenen şey daha az göze batmak ya da daha çok onay görmek için kendimi, bedenimi, vizyonumu yok etmem mi? Yoksa asla inanmadığım belirli yaftalara ya da yargılara itaat etmem mi?’’ diyerek kendisine yapılan ahlak çerçevesindeki yorumlara da inanmadığını belirtti. 

gülşen

ÜNLÜ ŞARKICI KESİLEN AHKAMLARA YANIT VERDİ

Yayınladığı mesajlara devam eden Gülşen, üzerinde kurulmak istenen ve yalnızca belirli kalıplar içerisinde kalması istenen kişinin, ataerkil düşünce yapısının unsurları olduğunu söyleyerek; ‘’Benim meselem hiçbir zaman ne giydi ne giymedi, yakıştı yakışmadı çerçevesinde kıyafetim üzerinden yapılan eleştiriler değil, hiçbir zaman da olmadı. Çünkü bu son derece göreceli ve her kişiye göre değişebilen zevklerle milyonlarca farklı şekilde yorumlanabilir. Yorumlanmalıdır da. Benim asıl meselem, yakışık alıp almaması ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar, bir kadının, nasıl giyinmesi gerektiğine dair kestiğiniz tüm ahkamlar’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal