Ünlü Oyuncu Ahmet Kural İki Yıldır Aşk Yaşadığı Sevgilisiyle Nikah Masasına Oturmaya Karar Verdi!

Ekranların sevilen oyuncusu Ahmet Kural, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evlenmeye kaar verdi. İşte Kural’ın evliliğine dair o detaylar…

22.01.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-15:59)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Ahmet kural, şu sıralar TRT ekranlarında yer alan ''Kıbrıs:Zafere Doğru'' isimli dizide yer alıyor. Bu dizide canlandırdığı karakter ve oyunculuk performansıyla bir kez daha ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu seyircisine kanıtlayan Kural, başarılı iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. Birkaç yıl önce şarkıcı Sıla’yla dolu dizgin aşk yaşayan ünlü oyuncu, güzel şarkıcı darp ettikten sonra davalık olmuş ve yollarını ayırmışlardı. Kariyerinin zirvesindeyken hakkında darp iddiasının olması, ve son mahkemeyle birlikte de bu darp olayının mahkeme tarafından aleyhine karar çıkması Ahmet Kural üzerinde bir kez daha eleştiri oklarının yönelmesine neden olurken, ünlü oyuncu bombayı patlattı. 

DÜĞÜN HAZİRAN AYINDA YAPILACAK

Şarkıcı Sıla ile yaşadığı ilişki ve darp olayından sonra yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Ahmet Kural evlenmeye karar verdi. 2019 yılında avukat Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşamaya başlayan ve o günden bu yana da ilişkileri devam eden çift, herkesi şaşırtan bir karara imza attı. İki yıldır dolu dizgin aşk yaşayan çiftten Gizem Çelik, dizi çekimleri nedeniyle Kıbrıs’ta bulunan Kural’ın yanına gitti. Buluştukları gün evlenmeye karar veren ikili, nisan ayında Kıbrıs’ta nikah kıymaya karar verdi. Ahmet Kural dizi çekimlerinden sonra İstanbul’a döndüğünde ise Haziran ayında eşiyle birlikte görkemli bir düğüne imza atacak. İstanbul’da ikamet edecekleri yer konusunda da ortak bir karara varan ikilinin, Zekeriyaköy’de bir eve taşınacağını belirtildi. 

ahmet kural

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal