03.08.2019-15:42 (Son Güncelleme:20.06.2023-15:21)


1

BAŞARI DOLU MÜZİK KARİYERİ

BAŞARI DOLU MÜZİK KARİYERİ

Üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da hiç vakit kaybetmeden müzik dünyasına atılmak isteyen Edis, çeşitli ünlü isimlerle iletişime geçemeye başlıyor.



2

Ancak müzik dünyasına istediği gibi giriş yapamayan Görgülü, şansını oyunculukta deniyor ve Dinle Sevgili (2011-12) ve Hayatımın Rolü (2012) dizilerinde yer alıyor.



3

Edis'in sahnede pantolunu patladı

Edis'in sahnede pantolunu patladı

Ünlü şarkıcı Edis, sahne şovları ile gündemden düşmüyor. Başarıl ıpopçu son konserinde pantolunun azizliğine uğradı. Dans ettiği sırada başarılı şarkıcının pantolu patladı. O anlar sosyal medyada güdnem oldu.



4

Müzik sevdası hiç bitmeyen Edis, bulduğu ilk fırsatı değerlendirerek müzik dünyasına giriş yaptı. Mart 2018'de ilk stüdyo albümü Ân'ı piyasaya sürmeden önce çıkardığı single'lar ile ün kazandı.



5

Aralık 2014'te çıkış single'ı "Benim Ol" ile eleştirel başarı yakaladı ve şarkı Türkiye'de bir hit olarak MusicTopTR Resmî Listesi'nde iki numaraya kadar ilerledi. Ardından yayımladığı "Dudak" (2016) ve "Çok Çok" (2017) single'ları da benzer şekilde Türkiye'de iki numara olurken "Roman" bir numaraya yükseldi.



6

ALDIĞI ÖDÜLLER

ALDIĞI ÖDÜLLER

Ünlü müzisyen hakkında en çok merak edilen ve aratılan konulardan biri sevgilsi var mı? sorusu.



7

SEVGİLİSİ VAR MI?

SEVGİLİSİ VAR MI?

Edis, geçtiğimiz günlerde Selami Şahin'in kızı Didem Şahin'le bir merkanda öpüşürken görüntülendi.



8

Taraflardan henüz bir açıklama gelmezken ikilinin bir süredir sevgili olduğu iddia edildi.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr