Kutsi ile Nikah Masasına Oturan Sibel Ülker Kimdir?

TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin başrolü Kutsi, aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi ile nikah masasına oturdu. Bu haber sonrası Kutsi'nin evlendiği Sibel Ülker'in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Sibel Ülker kimdir?

11.03.2021-12:55 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-12:55) Kutsi ile Nikah Masasına Oturan Sibel Ülker Kimdir?

Benim Adım Melek dizisinin başarılı oyuncusu Kutsi, aynı dizide rol aldığı Alper Ar'ın annesi Sibel Ülker ile ansızın evlendi. Bu haber sonrası Sibel Ülker'in hayatı araştırılmaya başlandı. 

TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek ile izleyici karşısına çıkan şarkıcı ve oyuncu Kutsi, aynı dizinin kadrosunda yer alan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. İlişkilerini kapalı kapılar ardında yaşayan çiftten, beklenmedik bir hamle geldi. Sessiz sedasız nikah masasına oturan ikili, Gaziantep'te dünyaevine verdi. Çiftin yakın arkadaşlarının şahit olduğu belediye salonundaki nikahı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı.

SİBEL ÜLKER KİMDİR? 

Kutsi ile nikah masasına oturan Sibel Ülker çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesidir. Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Sibel Ülker 39 yaşında ve İstanbul doğumludur. Sibel Ülker oğlu Poyraz Ar'ın Benim Adım Melek dizisinde rol alması dolayısıyla Kutsi ile tanıştı ve nikah masasına oturdu. 

Benim Adım Melek dizisinde Melek’in küçük çocuğu Seyit Ali karakterine hayat veren Poyraz Ar, 8 Mart 2013 doğumludur ve 6 yaşının içindedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal