İbo Show Final mi Yapıyor?

Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönen İbo Show hakkında bir iddia ortaya atıldı. İbo Show final mi yapıyor? İbo Show bitecek mi?

11.03.2021-12:30 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-12:30) İbo Show Final mi Yapıyor?

Bir dönemin en çok izlenen programı İbo Show, yıllar sonra yeniden ekranlara döndü. Cumartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show reytinglerde bir türlü istediği başarıyı elde edemedi. 

İbo Show final mi yapacak sorusu izleyiciyi meraklandıran sorulardan biri oldu. Birçok ünlü ismi konuk eden İbo Show izleyicisine 90'lar havası yaşatıyordu. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla yayınlanan İbo Show'un giderek azalan reytingleri izleyiciyi üzdü. Cumartesi akşamları Star TV'de yayınlanan İbo Show, aynı gün yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kardeşlerim, Survivor ve Gönül Dağı gibi yapımlarla yarışamadı ve reytinglerde de bu kendini gösterdi. Yayın hayatına 13 bölümlük bir anlaşmayla başlayan İbo Show'un final yapması bekleniyor. 

İBO SHOW FİNAL İDDİALARI DOĞRU MU?

İbo Show'un final yapacağı iddiaları sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Ancak konuya dair İbrahim Tatlıses ve programın yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal