Usta Oyuncu Fatma Girik'in Vefatından Hemen Sonra Hesabından İki Milyon Liranın Çekilmesi Ortalığı Karıştırdı!

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Fatma Girik'in vefatının ardından ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.02.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-10:26)

Türk dizi ve sinema sektörüne damgasını vurmuş isimlerden biri olan usta oyuncu Fatma Girik, vefatının ardından birçok kişiyi gözü yaşlı bırakmıştı. Usta oyuncunun vefatının ardından çok geçmeden ise çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı. Ünlü oyuncunun ölümünden sonra açıklamalarda bulunan kardeşi Günay Girik, ablasının vefatında şüpheli durumlar sezdiği ve hem hastanaye hem de yeğeni Ahu Turanlı'ya dava açmıştı. Bu olaylardan sonra bir çarpıcı gerçek daha ortaya çıktı. Günay Girik'in avukatı Akın Centilmen'in yaptığı açıklamaya göre, Fatma Girik'in ölümünün ardından hesabından yüklü miktarda para çekildi. 

AVUKAT ÇARPICI İDDİALARDA BULUNDU

Ünlü oyuncunun vefatının ardından bazı durumlardan şüphelenen Günay Girik, hastaneye ve yeğeni Ahu Turanlı'ya dava açmıştı. Açılan bu davanın ardından Fatma Girik'in hesabının kontrol edilmesi için talepte bulunduklarını belirten Centilmen; ''27'sinde Fatma Hanım'ı defnettik. 27'sinden sonra suç duyurusunda bulunduk ve bir yandan da mallara tedbir konulsun istedik. Ahu Hanım, 'Biz evimizdeyiz, acımızı yaşıyoruz. Kimseyle konuşmak istemiyoruz'' dedi. Ama sonradan öğrendik ki, ayın 31'inde Ahu Hanım İstanbul'a gitmiş. 2019-2020 yıllarında Fatma Hanım, Ahu Hanım'a hesabının kontrolü için bazı yetkiler vermiş'' açıklamasında bulundu. Sözlerine devam eden avukat Centilmen; ''Defnettikten dört gün sonra, bir insan evladı gidip de hesaptan iki milyon TL çeker mi? Halbuki o anda bakıcının yanında olduğu belli. O anda ondan sorumlu insan kim? Oradaki insanlar şahit. İsim vermemekle birlikte, bazı insanlar bu davada tanık olacaklar. Bu insanlar, 'Arkadaşımız, göz göre göre ihmale kurban gitti' diyorlar'' diyerek cümlelerini noktaladı. Ortaya atılan bu iddialardan sonra davanın seyrinin ve sonucunun ne olacağı şimdiden merak konusu oldu. 

fatma girik

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal