Usta Oyuncu Fatma Girik Tüm Servetini Bıraktığı Yeğeni Ahu Turanlı ve Manevi Kızı Tarafından mı Öldürüldü?

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in kardeşi, ablasının ölümünden yeğeniyle manevi kızını sorumlu tuttu. İşte habere ilişkin o detaylar…

01.02.2022-15:26 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:57)

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. 79 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncunun ölüm nedeni olarak doktorlar kovid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliği olduğunu bildirdi. Birkaç gün önce düzenlenen törenle son yolculuğa uğurlanan usta oyuncunun kardeşi Günay Girik, cenazenin ardından akılalmaz bir suçlamada bulundu. Ablasının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, aşılarının da tam olduğunu belirten Girik, usta oyuncunun ölümünden yeğeni Ahu Turanlı ile ablasının manevi kızı Ahu Aşkar’ı sorumlu tutuyor. 

ABLASININ ÖLÜMÜ HAKKINDA DAVA AÇTI

Sanat camiasını derin bir yasa boğan Fatma Girik’in ölümünde, kardeşi Günay Girik’in ortaya attığı iddialar magazinde ve sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Usta oyuncunun vefatının ardından doktorların yaptığı açıklamada ölüm nedeni olarak kovid 19’a bağlı olarak çoklu organ yetmezliği belirlenmişti. Bunun üzerinden çok geçmeden ünlü oyuncunun kardeşi Günay Girik, ablasının tüm servetini bırakmış olduğu yeğeni Ahu Turanlı ve manevi kızı Ahu Aşkar’ı, ablasının ölümünden sorumlu tuttu. Girik, ablasının hastanede bilerek öldürüldüğünü öne sürerek hem hastaneye hem de yeğeniyle manevi kızına dava açtı. Fatma Girik’in vefatının ardından ortaya atılan bu iddialar basında genişçe yer bulurken, iddiaları ortaya atan Günay Girik’in yanı sıra yeğeni ve manevi kızının, hatta hastane yönetiminin de konuya dair ne söyleyeceği merak konusu oldu. Fatma Girik’in ölümünde herhangi bir ihmal veya öldürme teşebbüsü var mı yoksa bunlar sadece acısı taze bir kardeşin düşündüğü konular mı olduğu oldukça merak ediliyor. 

fatma girik

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal