Herkesi Topa Tutan Seren Serengil Konser Vermek İçin Gittiği Batum'da Şarkı Söyleyemeyince Rezil Rüsva Oldu!

Ünlü sunucu Seren Serengil, önceki gün konser vermek için çıktığı sahnede sesi nedeniyle dalga konusu oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-17:58)

Yıllardır ekranlara Söylemezsem Olmaz isimli magazin programındaki yorumculuğu ve sivri diliyle gündeme gelen ünlü sunucu Seren Serengil, önceki gün yeni şarkısının duyurusunu yapmıştı. Son zamanlarda yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle gündeme gelen ve ölümün kıyısından dönen ünlü sunucu Seren Serengil, olduğu ameliyatlar sonrasında yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Geçirdiği zayıflama ameliyatı sonrası zor zamanlar yaşayan ve birçok rahatsızlığı birden nükseden Serengil, çıktığı yayınlarda rahatsızlığının vehametini anlatarak sevenlerinden dua istemişti. Ameliyattan sağ salim çıkan ve ekranlara yeniden dönen ünlü sunucu, kaldığı yerden eleştirilere devam ederek meslektaşlarını hakkında yorumculuk yapmaya devam etti. Geçtiğimiz günlerde yeni projesi olduğunu duyuran ve çıkacak şarkısı için heyecanlı olduğunu belirten Seren Serengil, uzun zaman verdiği aranın ardından Batum'da yeniden sahneye çıktı. 

ELİF KARLI: SESİ ÇOK KÖTÜ

Son zamanlarda verdiği üç kilo aldığını duyuran ve bu nedenle çok mutlu olduğunu söyleyen Seren Serengil, Batum'da sahne alacağını belirtmişti. Meslektaşlarını sert eleştirdikten sonra iddialı bir kıyafet giyeceğini fakat bunun da dozunda olması gerektiğinin altını çizen Seren Serengil sahneye beyaz bir elbiseyle çıktı. Ünlü sunucunun giydiği elbisenin yanı sıra sesi sosyal medyaya damgasını vurdu. Birçok kullanıcı Serengil'in sesinin nerede olduğunu söyleyerek şarkı söyleyemediğini belirtti. Çoğu takipçisi nedeniyle sesi eleştirilen Serengil'e bir yorum da Elif Karlı'dan geldi. Ünlü şarkıcı; ''Sesi çok kötü. Peki bunun neden farkında değil. Her şeyin farkında aslında bunun mu olmayacak Allah'ını seversen'' şeklinde yorum yaparak eleştirisini dile getirdi. Sosyal medyada ve magazin gündemine hakkında yapılan eleştirilere ünlü sunucu Seren Serengil'in nasıl bir cevap vereceği merak konusu olurken, Serengil'in bir daha şarkı söyleyip söylemeyeceği de ayrı bir tartışma konusu oldu.

seren serengil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal