Futbolcu Özer Hurmacı'nın Aldırdığı Uzaklaştırma Kararına Uymayan Mihriban Hurmacı Hakkında Hapis Kararı!

Eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Mihriban Hurmacı'nın ardından, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Özer Hurmacı'dan olay yaratan hamle...

17.02.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-17:08) Futbolcu Özer Hurmacı'nın Aldırdığı Uzaklaştırma Kararına Uymayan Mihriban Hurmacı Hakkında Hapis Kararı!

Ünlü futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, geçtiğimiz haftalarda başına gelen korkunç haberi duyurmuştu. Hurmacı, futbolcu eşinden şiddet gördüğünü bu şiddete çocuklarının da şahit olduğunu dile getirmişti. Eşinin başkalarıyla olan konuşmalarını gören ve yaşadığı ilişkileri olduğunu öne süren Mihriban Hurmacı, soluğu karakolda almıştı. Eşi hakkında şikayetçi olan ünlü isim futbolcu Hurmacı'dan şikayetçi olmuş ve boşanma davası açmıştı. Mihriban Hurmacı'nın iddiaları doğrultusunda açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede; ''3 Şubat akşamı geç saatlerde kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığı, Özer Hurmacı'nın "Seni gebertirim" diyerek tehditte bulunduğu, Mihriban Hurmacı'nın da küfür edip "Seni bitireceğim" diyerek hakaret ve tehditte bulunduğu belirtildi. Tarafların birbirlerini karşılıklı olarak tekme, tokat ve yumruklarla hafif nitelikte yaraladıkları'' ifadeleri yer aldı. 

FUTBOLCU MAHKEMEYE VERDİ

Eşinden şiddet gördüğünü öne süren ve soluğu karakolda alan Mihriban Hurmacı'nın ''Eşe karşı basit yaralama, hakaret, tehdit'' gibi suçlar nedeniyle 1 yıl 3 aydan 5 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Ünlü futbolcu Özer Hurmacı hakkında ise yine aynı suçlar üzerinden 1 yıldan 3 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Hazırlanan iddianameler eğer kabul edilirse çiftlerden iki taraf da, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edilecek. Bu gelişmelerin ardından futbolcu Hurmacı, eşinin bir aylık koruma kararına uymadığı gerekçesiyle zorlama hapis isteminde bulundu. Bunun üzerine mahkeme; ''Şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına" ve "iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine" ilişkin kararları ihlal ettiği gerekçesiyle üç gün zorlama hapsi uygulanmasına'' karar verdi. Eğer bu karar onaylanırsa Mihriban Hurmacı üç gün hapse girecek. 

MİHRİBAN HURMACI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal