Sosyal Medya Fenomeni Bahar Candan'dan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'e Skandal Sözler: Prostat Değil Miydi?

Ünlü fenomen Bahar Candan, yorumcusu olduğu programda ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o detaylar...

17.02.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-15:53) Sosyal Medya Fenomeni Bahar Candan'dan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'e Skandal Sözler: Prostat Değil Miydi?

İşte Benim Stilim isimli programla ünlenen fenomen Bahar Candan, yaşam tarzı ve sarf ettiği sözler ile kısa sürede ününe ün katmıştı. Katıldığı yarışmalarla adını duyuran ve yaşadığı lüks hayatla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, şimdilerde Flash TV'de yayınlanan fakat kanalda yaşanan problemler nedeniyle mecra değiştiren Al Sana Haber isimli programda yer alıyor. Seyhan Soylu ve Nihat Doğan gibi isimlerin sunucuları arasında yer alan programda her gün farklı bir olay gündeme geliyor. Ünlüler camiasına ait bilinmeyen skandalları ortaya çıkaran ve bu konular hakkında çeşitli tartışmaları sürdüren yorumcular, bu kez de İbrahim Tatlıses hakkında çirkin iddialarda bulundular. 

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ PROGRAMA DAMGA VURDU

Yayınlanan yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Al Sana haber isimli magazin programı, her seferinde yeni skandallara imza atmayı başarıyor. Ünlü isimlerden Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve Bahar Candan gibi isimlerin yorumcu koltuğunda oturduğu programda, Candan skandal bir söylemin altına imzasını attı. Sevgililer günü hakkında yorumlar yapan İbrahim Tatlıses hakkında konuşan Candan; ''İbrahim Tatlıses prostat değil miydi? Prostat ne demek?'' dedi. Programın sunucusu Seyhan Soylu ise; ''Hayırdır biri mi yazmış?'' şeklinde sordu. Bu soru üzerine ''Ben öyle duydumdu'' yanıtını veren Bahar Candan'dan sonra Soylu; ''Prostat olan bir insanın sevgilisi olamaz mı?'' dedi. Konuya dahil olan Nihat Doğan ise; ''Prostat ilişkiye engel midir? İbrahim abi kaç yaşına geldin gel ben seni umreye götüreyim umre yapalım'' ifadelerini kullandı. 

bahar candan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal