Oyuncu Erkan Petekkaya Alkol Problemine Nasıl Son Verdiğini Açıkladı: Rusya'da Beynimi Yaktılar!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, katıldığı televizyon programında kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

17.02.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-16:12) Oyuncu Erkan Petekkaya Alkol Problemine Nasıl Son Verdiğini Açıkladı: Rusya'da Beynimi Yaktılar!

Uzun yıllardır en beğenilen oyuncular arasında yer alan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Bloomberg HT'de yayınlanan Fatih Altalı ile Bire Bir programına konuk olarak gitti. Katıldığı programda nasıl tiyatroya başladığını ve bağımlılıklarından nasıl kurtulduğunu anlatan ünlü oyuncu Petekkaya, kendisiyle ilgili bilinmeyen konuları ilk kez anlattı. Konulara tüm samimiyetiyle yaklaşan başarılı oyuncu Petekkaya, nasıl tiyatroya başladığını şu sözlerle anlattı; ''Tiyatro okudum. Sıfır yeteneğim vardı, büyükelçi olmak istiyordum. Bir gün Kadıköy Altıyol’da otobüs durağından bir kız gördüm. 16 Pendik otobüsüne bindi, tek biletim vardı ben de peşinden bindim. Tanıştık. Tiyatro yapıyormuş beni provaya çağırdı. Gitmeye başladım. Bir gün bir oyuncu gelmedi. Bana, 'Şunu sen okur musun?' dediler. Sahneye çıktım. İçimde bir şeyler oldu. 'Ben büyükelçi olmak istemiyorum, oyuncu olacağım.' dedim. 17 yaşındaydım. Tiyatronun T’si yoktu hayatımda o güne kadar. Ders aldım, 'Bu kazmadan bir şey olmaz.' dediler. Biraz aileden uzak kalıp, özgür olmak için Eskişehir’de konservatuar sınavına girdim, kazandım. Şans da yardım etti ama ben de çok çalıştım'' ifadelerini kullandı. 

ÜNLÜ OYUNCU ANLATTIKLARIYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıllarda hem sağlık hem de bağımlılıklarıyla ilgili problemler yaşadığını ve bu nedenle de Hindistan'a gittiğini dile getirdikten sonra; ''21 gün kaldım. Kolestrol, şeker, yüksek tansiyonum vardı. Hepsini hallettiler. Alkol sorunu için Rusya’ya gittim. Beynimi yaktılar! Bir doktor bana bir iğne yaptı. 'Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın ve bir daha hiç içmek istemeyeceksin.' dedi. 'Bunun için geldim, yap' dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim. 6 ay sürdü. Bahamalar'a tatile gittim. Okyanusun kenarında su içiyordum. Eskiden galonla içerdim, şimdi 3 duble içsem hiçbir şey hatırlamıyorum. İçimden şeytan çıkıyor. Hiç söylemediğim şeyler çıkıyor ağzımdan. Rusya’daki o iğneyle beynimi yaktılar'' diyerek ilginç bir konuya değindi. 

erkan petekkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal