Ünlü Fenomen Bahar Candan Bir Kadınla Aşk Yaşadığını İtiraf Etti, Canlı Yayında Ortalık Karıştı!

Televizyonda yer alan bir yarışma programı ile ekranlara gelip kısa sürede ün kazanan Bahar Candan, yorumcusu olduğu programda yaptığı bomba itiraflarıyla ortalığı karıştırdı. İşte Candan’ın olay yaratan o itirafı…

28.03.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-09:59)

Yıllar önce ekranlara gelen moda yarışmasıyla kısa sürede ününe ün katan Bahar Candan, her söylediği ve her yaptığıyla kendi gündemini oluşturmayı başarıyor. Ünlü fenomen hayatını sosyal medya üzerinden takipçilerine sunuyor. Yaşadığı lüks hayatıyla sık sık gündeme gelen Candan’ın yaptığı hareket ve söylemleri çoğu kez takipçileri tarafından anlaşılmıyor. Fakat Bahar Candan tüm bunlara rağmen sosyal medya üzerindeki etkisini ve tanınırlığını artırmaya devam ediyor. Şu sıralar Flash TV’deki bir programda yorumcu olarak ekranlara gelen ünlü fenomen, yine söyledikleriyle ortalığı karıştırdı. İşte Bahar Candan’ın ortalığı karıştıran o sırrı..

PROGRAMDA ORTALIK KARIŞTI

Flash TV’de ekranlara gelen Al Sana Haber isimli programın sunuculuğunu Seyhan Soylu üstleniyor. Programda yorumcu olarak yer alan Bahar Candan, ortalığı karıştıracak bir itirafta bulundu. Sosyal medya fenomenine programın moderatörü Soylu; ‘’Olgun bir sevgilin oldu mu?’’ diye bir soru yöneltti. Bunun üzerine Candan; ‘’Evet bir dönem çok ünlü bir sevgilim oldu benden yaşça büyük. Bana aşıktı o. Bu arada bu ilişkimi bir erkekle yaşadım demedim. Bir cinsiyet belirtmedim’’ diyerek herkesi şaşkınlığa uğratan bir itirafta bulundu. Candan’ın bu itirafından sonra da programın moderatörü Soylu da ünlü fenomeni doğruladı. 

BAHAR CANDAN: BENDEN YAŞÇA BÜYÜK SEVGİLİM OLDU

Al Sana Haber isimli programla ekranlara gelen sosyal medya fenomeni Bahar Candan, canlı yayında bir zamanlar olgun bir sevgilisinin olduğunu itiraf etti. Yorumcular arasında şaşkınlık yaratan bu itiraftan sonra Candan sözlerine şu şekilde devam etti; ‘’ Evet bir dönem çok ünlü bir sevgilim oldu benden yaşça büyük. Bana aşıktı o. Ben onun sevgilisiydim. O benim sevgilim hiçbir zaman olmadı. Öyle hissetti yani. Ben daha güçlüyüm ondan. Gencim, ünlüyüm, insanlar beni tanıyorlar. Bence güç bu. Benim yapabileceklerim onun yapabileceklerinden daha fazla. O da bunu bildiği için bana aşıktı zaten’’ diyerek kendini ifade etti. 

BAHAR

CANDAN’DAN AŞK İTİTAFI

Bahar Candan’ın itiraf ettiği olgun bir sevgilim oldu sözlerinden sonra Seyhan Soylu bu kez; ‘’ Peki senin kalbin hiç kaydı mı ona? Aşk yaşadığın anlar oldu mu? Çünkü sen etkilenmemiş olsan böyle bir ilişkiye girmezsin?’’ diye sordu. Bunun üzerine Bahar Candan da aşka dair görüşünü; ‘’ Ben aşkın iyi bir manipülasyon tekniği olduğuna inanıyorum. Bence aşk hiçbir zaman iki taraflı değildir. Mutlaka bir kişi diğerini seviyor ve manipüle ediyor. Ben manipüle olmuştum. O bana aşıktı. Benim aşkımsa ünlü olmaktı, lükstü, alkışlanmaktı ben de onu yaşadım. Ben zaten değerliydim, o da benim auramı çok beğeniyordu. Yaşça büyük olmasını hiç düşünmediğim için de yaş farkı hesabı yapmadım. Ama ilişki derken de düşündüğünüz gibi bana hiçbir zaman sahip olamadı. O benim enerjimden, ışığımdan faydalandı. Ben de onun vizyonundan yararlandım. Bugün bu kadar olgunsam bunu o ilişkiye borçluyum. Bazı genç kızlar kendi yaşıtlarını sığ ve vizyonsuz bulabilirler. Hayatlarında vizyon sahibi birini isteyebilirler. Bence yaşça büyük bir ilişki seçiyorlarsa sebebi tamamen budur’’ sözleriyle dile getirdi.

BAHAR CANDAN’DAN ŞOK EDEN İTİRAF

Aşkla ilgili düşünceleri ve yaptığı olgun bir ilişkim oldu itirafından sonra Bahar Candan bu kez asıl bombayı patlattı; ‘’ Bu arada bu ilişkim bir erkekti demedim. Bir cinsiyet belirtmedim’’ dedi. Yorumcular arasında büyük bir şaşkınlık yaşanırken moderatör Soylu ise; ‘’ Efendim burada ortalık karıştı yine. Bahar dedi ki bahsettiğim kişi bir erkek değil bir kadındı. Ben de biliyorum, iş dünyasında çok önemli bir yeri olan aynı zamanda bir derneğe başkanlık yapmış olan biri. Kapak olsun herkese’’ diyerek magazin gündemine bomba etkisi yaratacak bir konuyu canlı yayında herkese duyurdular. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal