Özer Hurmacı'dan Şiddet Gördüğünü İddia Eden Mihriban Hurmacı'dan Olay Sözler: Gündelik Kız Arkadaşları Vardı

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Özer Hurmacı'dan şiddet gördüğünü itiraf eden Mihriban Hurmacı, canlı yayında her şeyi itiraf etti.

08.02.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-14:04) Özer Hurmacı'dan Şiddet Gördüğünü İddia Eden Mihriban Hurmacı'dan Olay Sözler: Gündelik Kız Arkadaşları Vardı

Ünlü futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, geçtiğimiz günlerde yüzü kanlı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Eşinin kendisini aldattığını öğrenmesinin ardından şiddete maruz kaldığını belirten Hurmacı, soluğu karakolda aldı. Futbolcudan şikayetçi olan Mihriban Hurmacı, eşinden hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü itiraf etti. Ünlü isim bu geç yaptığı itirafın ardından, TV8'de yayınlanan 2.sayfa isimli magazin programına konuk olarak gitti. Canlı yayında yaşadığı bu sancılı süreci anlatan Mihriban Hurmacı; ''Olay perşembe günü oldu. Yemekteydik, her şey normaldi. Sonra eve geçtik, Özer çocuklarla yukarıdayken içime bir his doğdu telefonuna baktım. Orada kadınlarla mesajlaşmalarını gördüm. Yukarı çocukların yanına çıktım, 'kim bu kadınlar?' diye sordum. Telefonunu kurcaladığım için kızdı, aldı elimden. Orada tartışma başladı. Beni itti bağırıp, çağırdı. Oğlumun odasına itti yüzümü yumruklamaya başladı. Saçımdan tutup kafamı cama vurdu. Şok geçirdim. Çocuklar koridorda olanlara şahit oldu, ağladılar'' ifadelerini kullandı. 

HURMACI: BARIŞMAM ASLA SÖZ KONUSU DEĞİL

Geçtiğimiz yıl boşanacakken sonradan barışma kararı aldıkları sosyal medyadan paylaştıkları fotoğrafla duyuran Mihriban Hurmacı, neden böyle bir şey yaptığını da açıkladı. Ünlü isim; ''Ben Özer’i çok seviyordum. Ondan dolayı barıştım. Burada tek başımaydım, bunu çok iyi kullandı. "Sadece ben varım, benden başka kimse sana bakamaz’ noktasına getirdi. Ailem de çok uzaktaydı yalnız kaldım. Bu son olayla Özer’e olan sevgim bitti. Özer’in hem sürekli hem de gündelik kız arkadaşları vardı, sürekli inkâr ediyordu'' dedi. Evliliğinde maddi olarak da zor günler geçirdiğini ifade eden Hurmacı; ''2015 yılında Almanya’dan Türkiye’ye Özer’i sevdiğim için geldim. Tek başıma geldim, hiç kimsem yoktu. Ona güvendim. Hiç ihanet etmedim, üç çocuğumuz oldu. Kendisi sürekli dışarıdaydı, kampta maçta… Ben bütün arkadaşlarımdan koptum. Özer beni yalnızlaştırdı, ona muhtaç olmamı istedi. "Özer son zamanlarda 500 TL - 1000 TL gönderiyordu çocuklar için. Şu an benim kullandığım arabanın benzini bin TL’den fazla… Sen bana bin TL gönderiyorsun ama ben senin üç çocuğuna bakıyorum. Bundan sonra Özer ile barışmam asla söz konusu değil'' diyerek ilişkisi hakkında son noktayı koydu. 

MİHRİBAN HURMACI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal