Sadakatsiz dizisi final tarihi belli oldu mu, ne zaman final yapacak? Caner Cindoruk dizinin final tarihini açıkladı

Geçtiğimiz sene Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Her hafta Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin final tarihi belli oldu. Peki Sadakatsiz ne zaman final olacak? detaylar haberimizde...

28.02.2022-22:18 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-22:20) Sadakatsiz dizisi final tarihi belli oldu mu, ne zaman final yapacak? Caner Cindoruk dizinin final tarihini açıkladı

İki sezondur Kanal D ekranlarında büyük ilgi ile izlenen Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin final yapacağı açıklandı. Her hafta Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin düşen reytinglerden dolayı final yapacağı iddia edildi. 

Diziden ayrılan oyuncular oldu

sadakatsiz dizisi final tarihi

Kanal D’de yayınlanan ve ilk sezonunda yüksek reytinglere sahip olan Sadakatsiz dizisinde ikinci sezon reyting düşüşü yaşandı. Hikayenin uzaması ve senaryonun çıkmaza girmesinden dolayı dizinin reytinglerinde düşüş meydana geldi. Dolayısıyla dizinin final yapmasına karar verildi. Bunun yanı sıra geçtiğimiz bölümlerde Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen gibi isimler diziden ayrılmıştı.

Dizinin final yapacağı haberini ise başrol oyuncusu Caner Cindoruk açıkladı. Dizide Volkan karakterine hayat veren Cindoruk, Med Yapım’ın sahibi olan Fatih Aksoy’un annesinin cenazesinde önemli açıklamalar yaptı.

Final tarihi netleşti!

Oldukça ilgi ile takip edilen Sadakatsiz dizisinin son 10 bölümü kaldığı bildirildi. Başrol oyuncuları Cansu Dere ve Caner Cindoruk, Magazin Burada’ya oldukça önemli açıklamalar yaptı. Cindoruk yaptığı açıklamalarda “Son düzlüğe girdik. Bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı.” İfadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal