Kaderimin Oyunu Zuhal kimdir, gerçek adı nedir? Esengül Aypek hakkında bilgiler

Kaderimin Oyunu dizisinde Zuhal karakteri kim? Esengül Aypek aslında kim, nereli ve kaç yaşında? Güzel oyuncu Esengül Aypek hangi dizilerde yer aldı? Esengül Aypek 'in Instagram hesabı ne? gibi soruların cevapların sizler için araştırdık...

28.02.2022-21:31 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-21:31) Kaderimin Oyunu Zuhal kimdir, gerçek adı nedir? Esengül Aypek hakkında bilgiler

Star TV 'de her Cuma akşamı ekran başına çıkan Kaderimin Oyunu dizisinin oyuncu kadrosuna yeni br isim daha katıldı. Diziye Zuhal karakterini canlandırmak üzere Esengül Aypek dahil edildi. Başrollerini yakışıklı oyuncu Sarp Apak, Akın Akınözü ile güzel oyuncumuz Öykü Karayel 'in birlikte paylaştıkları Kaderimin Oyunu dizisine 4 Mart 2022 Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Zuhal karakterine hayat verecek olan oyuncu Esengül Aypek dahil oluyor. Önceden Beni Affet isimli günlük dizisinde Elif karakteri ile ekran karşısında olan güzel oyuncu Aypek hakkında herkes tarafından en çok merak edilen konuları araştırarak haberimize konu edindik. Peki Kaderimin Oyunu dizisinde Zuhal karakteri kim? Esengül Aypek aslında kim, nereli ve kaç yaşında? Güzel oyuncu Esengül Aypek hangi dizilerde yer aldı? Esengül Aypek 'in Instagram hesabı ne? gibi soruların cevapların sizler için araştırdık ve detayları ile birlikte haberimizde yer verdik. İşte Esengül Aypek hakkında merak edilenler..

Kaderimin Oyunu dizisinin Zuhal 'i kim?


kaderimin oyunu zuhal kimdir

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren seyirci tarafından çok sevilen ve ilgi ile takip edilen Kaderimin Oyunu dizisi, her hafta Cuma akşamı yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaktadır. Dizinin 4 Mart 2022 Cuma gününde yayınlanacak olan yeni bölümünde ekranların genç ve başarılı güzellerinden biri olan Esengül Aypek dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak ve dizide Zuhal karakteri ile karşımıza geçecek. Daha öncesinde ATV ekranlarında günlük olarak yayınlanan Beni Affet dizisinde yer alan ve göstermiş olduğu başarılı oyunculuk performansı ile de adından çokça söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu Esengül Aypek, 26 Haziran 1993 yılında Ankara 'da doğdu.

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı, oyunculuk mesleğine olan ilgisi ve tutkusundan dolayı Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde oyunculuk dersleri almaya başladı.

29 yaşında olan Aypek, oyunculuk kariyerindeki ilk profesyonel deneyimini ise Beni Affet dizisi ile yaşadı. Beni Affet dizisinde bir süre rol aldıktan sonra ise 2017 senesinde Esaretim Sensin adlı dizide yer aldı. Bütün bunların yanında ayrıca Sessiz Terapi adında ki filmde Selen karakterini canlandırmıştır.

Esengül Aypek en son ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Beni Bırakma adlı dizide rol almıştır ve dizide son derece bakımlı, kendine güvenen, zengin ve başarılı bir iş kadını olan Meltem karakterini canlandırmıştır. 

Güzel oyuncumuz Esengül Aypek 1,71 cm boyundadır ve 52 kilodur.

Esengül Aypek hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Oyuculuk hayatına adım attığı andan itibaren başarısı ile hem yönetmenlerin hem de yapımcıların büyük ilgisini çeken Esengül Aypek yamış olduğu işler ile oyunculuk kariyerine ağır ama emin adımlar ile ilerlemektedir. Oyuncunun yer aldığı dizi ve filmler ise şu şekildedir;

* Beni Affet dizisinde Elif karakterini canlandırmıştır.

* Sessiz Terapi filminde Selen karakterini canlandırmıştır.

* Beni Bırakma dizisinde Meltem karakterini canlandırmıştır.

* Kaderimin Oyunu dizisinde Zuhal karakterini canlandırmıştır.

Esengül Aypek 'in resmi Instagram hesabı var mı? Insatgram hesabı nedir?

Oyunculuğu ve güzelliği ile göz dolduran Esengül Aypek 'in resmi ınstagram hesabının olup olmadığı hem takipçileri hem de sevenleri tarafından merak edilmektdir. Güzel oyuncu Aypek, sosyal medya hesaplarından Instagram 'ı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor ve oyuncunun resmi Instagram hesabına @esenaypek üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal