Sadakatsiz'de Dur Durak Bilmeyen Yaprak Dökümünde Sıra Ünlü Oyuncu Burak Sergen'e Geldi!

Dizide Haluk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Sergen'in diziden ayrılacağı iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-13:11)

Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Birinci bölümün fragmanından itibaren merakla beklenen ve beklentiyi de karşılayan Sadakatsiz dizisi, her hafta yeni bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizide; ''Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Alp Akar, Ali İl, Yeliz Kuvancı'' gibi oyunculuk sektörüne damgasını vurmuş birbirinden yetenekli isimler kadroda yer alıyor. Ekranlarda sürdürdüğü başarısına rağmen Sadakatsiz'in kadrosunda yaprak dökümü başladı. Geçtiğimiz günlerde dizide canlandırdıkları karakterlerle hayat veren Yeliz Kuvancı ve Ali İl'in veda edeceği ortaya çıkmıştı. Kuvancı ve İl'den sonra bir bomba haber dahaa geldi. Ünlü oyuncu Burak Sergen'in dizide baba Haluk olarak canlandırdığı karaktere veda edeceği iddia edildi. 

REYTİNG REKORTMENİ DİZİ FİNALE YAKLAŞTI MI?

Ekranların sevilen dizisi ve reytinglerde iyi bir konuma sahip olan Sadakatsiz dizisinde, yaprak dökümü başladı. Dizinin başarılı oyuncularından Yeliz Kuvancı ve Ali İl'den sonra Burak Sergen'in de Sadakatsiz'e veda edeceği iddia edildi. Ünlü oyuncunun senaryo gereği diziye veda edeceği öğrenilirken, çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi olan Sadakatsiz izleyicilerine bir kötü haber daha geldi. Dizinin sezon sonunda final kararı aldığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Birsen Altuntaş'ın duyurduğu bu habere göre, Sadakatsiz senaryonun sonuna gelinmesi nedeniyle sezon sonuna final yapacak. 

burak sergen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal