Ünlü Şarkıcı Teoman'ın da İçinde Bulunduğu Kafeye Yapılan Silahlı Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Başarılı şarkıcı Teoman'ın önceki gün gittiği lüks mekana silahlaı saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin yeni görüntülerdeki saldırganın hal ve hareketleri dikkat çekti.

06.02.2022-12:47 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-13:55)

Sesi ve şarkılarıyla genç kızları kendisine hayran bırakan ve müzik sektörüne katkıları nedeniyle de piyasada önemli bir konuma sahip olan başarılı şarkıcı Teoman'dan önceki gün korkutan haber geldi. Ünlü şarkıcının da içinde bulunduğu ve sanat camiasından birçok kişinin de uğrak mekanlarından biri olan kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Beşiktaş'ın Bebek Mahallesi Cevdetpaşa Caddesi'ndeki mekana düzenlenen saldırı sonrasında iki garson ve bir çiçekçi yaralandı. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk önce olay yerinde müdahale ettikten sonra hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme başlatarak bu silahlı saldırının kimler tarafından ve ne için düzenlendiğini öğrenmek üzere araştırmalara başladı. Saldırı sonrası olay yerinden arabasına binerek kaçan ünlü şarkıcı Teoman, olay hakkında hiçbir şekilde konuşmazken aracıyla son gaz kafeden uzaklaştı. 

SALDIRGANIN HAREKETLERİ DİKKAT ÇEKTİ 

Önceki gece saat 1.30 sularında Bebek'te bir kafeye açılan ateş sonucu üç kişi yaralandı. Kafede bulunan kişilerden biri olan Teoman ölümle burun buruna gelirken, olay yerine derhal sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Düzenlenen silahlı saldırı sonrası olaya dair görüntüler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Arabayla mekanın önüne gelen bir kişi araçtan inerek sakince kafeye ateş açtığı ve yine sakin bir şekilde arabaya binerek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Soğukkanlılıkla saldırıyı düzenlenen bu kişinin ve aracı kullanan kişinin kim olduğu ve bu saldırıyı neden düzenlediği polis ekiplerinin araştırmaları arasında yer alıyor. Konuya dair henüz saldırganların kimlikleri belirlenmezken, araştırmalar halen daha sürüyor. 

olay yeri

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal